2777
2789

چند وقتی بود خیلی بی محلی میکرد دردمو نمیفهمید کلا بی احساس بی عاطفه دلیلشم می‌پرسیدم میگفت مشکلاتم زیاده فکرم درگیره و اینا ...‌. 

اما باز من اذیت بودم به عقلم نمی‌گنجه ک یکی بخاطر مشکلاتش ب طرف بی محلی کنه و باعث بشه طرف کمبود محبت داشته باشه غمگین بشه ووو خودتون میدونین زن با محبت زندست 

آخرین بارم روز انتخاب رشته بود و قرار بود کمکم کنه آنلاین ثبت نام کنم  میدونست خیلی استرس دارم اما حتی ی پیامم نمیداد ک حدقل آرامم کنه دو روزم گذشت کمکم نکرد همش میگفت هنوز وقت داری بعد خلاصه سر همین بی محلی هاش دعوا شد گفت به هر جهنمی ک میخای بری من حوصله خودمو ندارم حوصله چیزای دیگه هم ندارم ( الان ده روزه نه اون پیام داده نه من ) 

دوستان جواب منو بزور میداد اما همش تو تلگرام انلاینه الیته اینم بگم آنلاین شاپ داره تو تلگرام فروش میکنه

منتظر چی هستی به زبون غرور تو خورد کنه 

با رفتارش نشون میده که این رابطه اونقدر براش مهم نیست.

امیدوارم که این رابطه ضربه ایی به نتیجه کنکور نزده باشه 

با احترام به همه نظرات ، لطفاً موافق یا مخالف نظرات من  بودید ،ریپلای نکنید . مخاطب من  صرفاً استارتر 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاید واقعا براش مشکلی پیش اومده..باهاش ی قراری بزار و حداقل برای اخرین بار باهاش صحبت کن

درسته که رفتارش کاملا زشت و ناراحت کنندس اما بهش بگو اگر چیزی شده یا مشکلی پیش اومده میتونه رو تو حساب کنه و حتما باهات صحبت کنه

اما اگه حرفاش غیرمنطقی و غیرموجهه پس یعنی براش اولویت نیستی و این رابطه دیگه براش ارزشی نداره

مهرا به معنای دختر خورشید-کاربر قدیمی هستم

شاید واقعا براش مشکلی پیش اومده..باهاش ی قراری بزار و حداقل برای اخرین بار باهاش صحبت کندرسته که رفت ...

اره باهاش حرف بزن بگو مشکلی پیش اومده بگو حرفای ته دلشو بهت بزنه