2777
2789
عنوان

بچه ها بیاین راهنمایی کنین

80 بازدید | 16 پست

بچه ها من الان ۶ هفته باردارم با شوهرم قرار گذاشتیم به کسی نگیم الان پدرشوهرم اومده خونمون خییلی دوسش دارم و مرد شریفیه...هی دارم وسوسه میشم بهش بگم..چیکار کنم؟!

وقنی که دختر کوچکی بودم،هیچکس بهم نگفت تو دختر خوشکلی هستی! به نظرم باید به تمام دختران کوچک،حتی اگر زیبا نباشند،گفته شود که تو چقدر زیبا هستی...!مرلین مونرو

ینی قراره هفته ۱۲م بعد از شنیدن صدای قلب بچه به خانوادش بگیم...

وقنی که دختر کوچکی بودم،هیچکس بهم نگفت تو دختر خوشکلی هستی! به نظرم باید به تمام دختران کوچک،حتی اگر زیبا نباشند،گفته شود که تو چقدر زیبا هستی...!مرلین مونرو

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ینی قراره هفته ۱۲م بعد از شنیدن صدای قلب بچه به خانوادش بگیم...

سونو قلب ۸هفته و۹نهفته میری .اونی که ۱۲هفتست ان تی 

سویندم به سوری گلاله سوره هر وخت له لامی خم له من دوره
بگو دیگه چی میشه مگه بزار بقیه هم تو خوشحالیتون سهیم باشن

چون درصد بچه هایی که خدای نکرده قلبشون تشکیل نمیشه خیلی بالا رفته گفتم بعد از شنیدن صدای قلب بگیم که یکم مطمئن باشیم

جو میگیره اینه نمونه بارز 

وااای دقیقا😁

سونو قلب ۸هفته و۹نهفته میری .اونی که ۱۲هفتست ان تی 

آها.راستش چون بارداری اولمه دقیق نمیدونم

چون درصد بچه هایی که خدای نکرده قلبشون تشکیل نمیشه خیلی بالا رفته گفتم بعد از شنیدن صدای قلب بگیم که ...

بهترین کارم همینه .مازود فهمیدن مادرشوهرم زد رو تقوبم گفت ماه رمضون🙄 اسمش روبزارید رمضون

بهترین کارم همینه .مازود فهمیدن مادرشوهرم زد رو تقوبم گفت ماه رمضون🙄 اسمش روبزارید رمضون

ای بابا...بدم میاد از کسایی که مسخره میکنن اسم بچه هایی که هنوز به دنیا نیومدن😐

ای بابا...بدم میاد از کسایی که مسخره میکنن اسم بچه هایی که هنوز به دنیا نیومدن😐

اسمس بماند من از خجالت اب شدم اخه مادرشوهر چ ب این شوخیا خوب زن وشوهریم چون ماه رمضون شده نباید رابطه داشت

اسمس بماند من از خجالت اب شدم اخه مادرشوهر چ ب این شوخیا خوب زن وشوهریم چون ماه رمضون شده نباید رابط ...

آها فک کردم منظورش اینه که ماه رمضون به دنیا میاد!!!نگو زمان اقدام رو حساب میکرده😬🤯

وسوسه نشو و نگو صبر کن بعدا مطمئن شدی که بچه سالمه بگو اگرم حرفی زدن بگو پسرشون اینجوری خواسته

آره دیگه همین تصمیم رو گرفتم و بر وسوسه هام فائق شدم😁