2777
2789

مثلا داییم بهم میگفت مورچه‌ها خوردنی هستن منم سر همین موضوع چنتا مورچه نوش جان کردم😋😬یا بابام نارگیل می‌گرفت می‌گفت غول کشتم این کله‌ی غوله منم ذوق زده میشدم 😂🤩

یبارم یادمه وقتی به بابام میگفتم فلان اسباب بازی رو بگیر یادش می‌رفت بخره می‌گفت غولا جلوی مغازه بودن نزاشتن بگیرم..یه جای زخم هم روی صورت بابام بود میگفت اینم غولا زخمی کردن..کلا بابام با غول منو شاد میکرد 😆قربونش برم که 

یا مامانم میگفت کتاباتو ببیند شیطون میاد میخونه درسات ضعیف میشه😁قربون مامانمم برم 😆🤩

قسم خورده به یک قــ⁦♥️⁩ـلب💍✨

مامان؟ 

+ یامان^___^

« Made in pain 💔» به دَشتـی رسیدی بلندتر بخند! بلندتر بخند یادِ خونه بیـوفتُم ..:)                                                           هر هویتی رو رها کردم.‌ هر احساسی رو از بین بردم. هر خاطره‌ای رو‌ دفن کردم و هر آرزویی رو نادیده گرفتم. به نظر میرسه بی‌نقص‌ترین فرصت برای زندگی‌کردنه. بدون زنجیر.                  مردمان شهر برای آزادی تابوت ساختندو برای عشق مرز، غافل از اینکه نه آزادی در تابوت جا میگیرد، نه عشق مرز میشناسد.-ارنستو چگوارا      لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید. ❤️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دختر خالم که همسنیم و الان پزشک متخصص شده لنتی.....

بچه بودیم میگف ازاین ارزن های کبوترای داییمو بخوریم پروازمیکنیم.....هرشب میخوردم میرفتم پشت بوم😄

اصلا هرروز بارون بیاد🌧️، بالاخره که آفتاب🌞میشه من همون یه روز رنگ🌈میگیرم.                                     🌸💮🌺🌸💮🌺🌸💮🌺🌸💮🌺

مامان؟  + یامان^___^

مامان منم هنوز میگه 

البته من عشق اینم خرکی صدا کنم نیم متر دهنو وامیکنم میگم ماماااااااان اونم میگه یاااااامان😐ولی عوضش مادرشوهرم میگه بله عروس😐😂😂😂

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

وقتی کار بدی میکردم مامانم میگفت برو از فرشته ها معذرت خاهی کن و بگو دیگه تکرار نمیکنم فرشته هاهم بهت جایزه بدن منم میگفتم فرشته ها ببخشید غلط کردم دیگه تکرار نمیشه بعد مامانم میگفت خونه رو بگرد ببین جایزه تو کجا گذاشتن منم میگشتم معمولا یه عروس یا یه پازل پیدا میکردم که مامانم از قبل جاساز کرده بودش 🤦‍♀️🤦‍♀️😂😂😂😂