2777
2789
عنوان

از خواهر کوچیکتون یه نصیحت.😊

221 بازدید | 5 پست

والدین عزیز بله این درسته که فرزندان شما حقی به گردن شما دارن و همه ما از بچگی تا الان داریم‌میخونیم که به پدر و مادر خود احترام بذاریم.

اماااااا.

در همین کتاب های دینی واحادیثی که تاکید به حق پدر و مادر که بر گردن فرزندشون دارن  هست یه بخش دیگم هست که کمی بهش بی توجهی شده در کتاب نهج البلاغه، به زیبای امام علی درباره حق بیان کردن که دربرابر هر حقی تکلیفی است و هرچقدر آن حق بزرگتر باشد آن تکلیف هم بیشتر و بزرگتراست.

تکلیف پدر و مادر از نام نیکو تا تربیت نیکو است.

بچه فقط به دنیا اوردنش نیست....

وقتی بزرگ شد یه کار اشتباه کرد بگین این ذاتش خراب بوده ما نمیدونیم چی شد یهو معتاد شد یهو خیابونی شد اصلا نفهمیدیم چش شد بدبختمون کرد چشممون زدن این کجا بود گیر ما افتاد بچه مردمو....😊😊😊😊

ترسم که اشک در غم ما پرده در شود🏵                        این راز سر به مهر  به عالم خبر شود  🌸                     گویند سنگ لعل شود در مقام صبر  🌺                        آری شود ولیک به خون جگر شود💮

ان شالله حق اولاد گردن هیچ کسی نباشه

عزیزی که نوشتی اگه مخالفمی ریپلای نکن، بیزحمت اینم بگو اگر مخالفتم دقیقا چیکارت کنم بزرگوار؟😀😀😀😀 اون چیزی که شما مینویسی و کسی ریپلایت نمیکنه چیزیه که توی دفترچه خاطرات داخل میز دراورت نوشتی نه توی بخش "تبادل نظر" یه سایت عمومی😛

آخ ک حرف دلمو زدی

یوقت عاشق نشیم با کسی وارد رابطه عاطفی نشیم ک آبروشون میره حق به گردن ما دارن

بابا احترام سر جاش تا آخر عمر خاک پاتونم ولی نمیشه ک رو دلم پا بزارم بخاطر حرف های وقدیمیتون

فراموش خواهی شد چنان ک گویی نبودی!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

👌👌👌👌👌

دوستان لطفا دعا کنید زودتر همسایه امام رضای مهربونم بشم میخوام تا آخر عمر زیر سایه پر مهرشون زندگی کنم😍دعام کنید منم قول میدم هر دفعه رفتم حرم به نیابت از همتون نماز زیارت بخونم🥰همه گفتند محال است ولی دلخوشم من به محالات رضا❤️  آقا جونم نمیشود که مرا پیش خود نگه داری ؟کنار گنبد زردت میان کفترها😢به وصل خود دوائی کن دل دیوانه مارا💚

دقیقا همونطور ک پدر مادر میتونن عاق کنن فرزند هم میتونه عاق کنه

تو قرآن هست

وزن اولیه۱۰۶،وزن فعلی۵۵.خدا ای همیشه با من❤در لبان ژکوند،در چهره مسیح بر صلیب،در چشمان چاپلین،لبخندیست...دردهای بزرگ را نمیتوان گریست❤