2777
2789
عنوان

یک عدد خواهر شوهر خوب

| مشاهده متن کامل بحث + 535 بازدید | 48 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بهش بگو به داداشت میگم قضیه ممدو همیشه پای یه ممد وسطه    

من از اوناییم که اصلا ممد نداشتم یعنی سهمم از اینهمه ممد یه دونه ممدم نبود😂☹️

خدایا... حیف باشد که تو باشی و مرا غم ببرد💚💚🍃الله 

خواهرشوهر من عالیهههه 

انقد خاکی و خوبه ک نگو

میاد خونم همه کار میکنه

مادرشوهرم خوبه ها البته، مثلا هرچی برا خواهرشوهرم بخره برامنم میخره، میگه شما دوتا خواهرین

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊

زیاد صمیمی نشو،رازی را پیشش نگو،پشت سر کسی پیشش غیبت نکن،بهش احترام بزار.

وزن شروع:70/800،وزن اولیه:64،وزن 1399/2/14: 61/400،هدف اول:60، هدف نهایی:58.(عضو تاپیک بامداد خمارم جز گروه آبی و یه سرگروه خوب و گروه خووووووب)پیش به سوی هدف.اضافه وزن خر است.😃😃😃

اینجا چقدر خواهر شوهر بد هست ک میگن رو نده صمیمی نشو😐عزیزم مثل خواهرت باهاش رفتار کن اون دیگ جزیی از خانواده شماس اگ محلش نزاری ادم بده میشی....چ اشکالی داره خواهر شوهر با زنداداشش دوست باشه

منم موافقم. حداقل قبل شناخت کامل سعی نکن باهاش صمیمی باشی

کاملا نشون بده ک قصد دخالت نداری. و زیاد سوال نکن. میخوای دعوت کنی توی عقد حتما با خودشم تماس بگیر و دعوتش کن

بعد ازدواج ی درمیون یا ب خودش بزنگ یا ب داداشت

دلا معاش چنان کن که گر بلغزد پای/ فرشته ات به دو دست دعا نگه دارد💜                                         خوبی های وجدان خفه کن!👈  طرف بعضی از بدی‌ها را رها نمی‌کند، بعد برای اینکه وجدان خودش را آرام کند می‌رود چهار تا کار خوب انجام می‌دهد. وجدانش آرام می‌شود. آن کارهای خوب راه دستت است که داری انجام می دهی، مرد هستی گناه نکن... استاد پناهیان                      ان شاالله نسل امروز، سربازان امام زمان خواهند بود.

بستگی به عروس داره من یک عدد خواهر شوهر خوبم که عروسامون عاشقمن تو روابطشان دخالت نکن جای خاستی بدی با خودت ببرش رفتی خونتون مثل مهمان نباش همش تعریف واداشت نکن سعی کن اکه مامانت سر به سرش گذاشت طرفش بگیری

همونجوری ک عروسا میگن رو ندین ب خانواده شوعر شما هم همین طور.ب خدا تاپیک ی سریا رچ میخونی دلت فقط میخچاد واسه اچن خواهر شوهر زاز زار گریه کنه.کمکـشون کنی میگن دخالت کرد چهارتا فحشم بارت میکنن کاریشون نداشته باشی میگن خانواده شوهرم یخن.