2777
2789
عنوان

یک عدد خواهر شوهر خوب

| مشاهده متن کامل بحث + 535 بازدید | 48 پست
خواهرشوهر من عالیهههه  انقد خاکی و خوبه ک نگو میاد خونم همه کار میکنه مادرشوهرم خوبه ها البت ...

خ شبحالت ...رمز موفقیتت چیه

خدایا... حیف باشد که تو باشی و مرا غم ببرد💚💚🍃الله 
من از اوناییم که اصلا ممد نداشتم یعنی سهمم از اینهمه ممد یه دونه ممدم نبود😂☹️

حالا بگرد دور و برتو زیر فرشم ببین نبود حتما یه رلی کرشی چیزی بوده نبود میارزه بخاطرش خیانت کنی بگرد یه دونه پیدا کن  

تا چشم کار می کند صحنه ایست خالی از تو کاش می دانستی چقدر خوب بازی می کنی نقش نبودنت را

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بهش احترام بذار تا اونم بهت احترام بذاره درحد معقول و ب اندازه بهش محبت کن بذار دلش ب شوهر و خانواده ی شوهرش گرم بشه ماها هم تا حدی مسئولیم ک نذاریم با کارامون زندگی خواهر برادرمون بهم بریزه از خودت دلچرکینش نکن

من عاشق زن داداشمم همه جوره هواشو دارم خیلی هم باهم صمیمی هستیم

دیدی که سخت نیست.......تنهابدون من؟دیدی که صبح می شود......شبها بدون من؟ این نبض زندگی بی وقفه می زند......فرقی نمی کند بامن!بدون من!دیروز  گرچه سخت.....امروز هم گذشت!طوری نمی شود فردا بدون من!..............❤اسطوره ❤                            دیگه هیچکس گناهکارنیست.......چون......دوست داشتنت،چه گناه باشد یاکه اشتباه.......گناه میکنم تورا حتی به اشتباه......❤💖
خ شبحالت ...رمز موفقیتت چیه

از اول احترام گذاشتم بهشون. البته این ک همه میدونن شوهرم با ناراحتیه من چقد ناراحت میشه هم بی تاثیر نبوده. 

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊
اینجا چقدر خواهر شوهر بد هست ک میگن رو نده صمیمی نشو😐عزیزم مثل خواهرت باهاش رفتار کن اون دیگ جزیی ا ...

😁 نه عزیزم. ربطی ب بد یا خوب بودن نداره...من خودم داداش ندارم. خواهرشوهرامم الحدلله بسیار فهمیده و مهربونن. اینکه زیاد نباید صمیمی شد ب معنی اینکه درددل کرد و هرحرفی رو گفت واقعا ی اصله در برقراری ارتباط با خانواده همسر و خانواده همسر با عروس

من تا الان ک اینجوری فکرمیکنم. نمیدونم شاید اینده نظرم عوض بشه

دلا معاش چنان کن که گر بلغزد پای/ فرشته ات به دو دست دعا نگه دارد💜                                         خوبی های وجدان خفه کن!👈  طرف بعضی از بدی‌ها را رها نمی‌کند، بعد برای اینکه وجدان خودش را آرام کند می‌رود چهار تا کار خوب انجام می‌دهد. وجدانش آرام می‌شود. آن کارهای خوب راه دستت است که داری انجام می دهی، مرد هستی گناه نکن... استاد پناهیان                      ان شاالله نسل امروز، سربازان امام زمان خواهند بود.
يكي مثل من كه اهل تيكه انداختن نيست و عوضش عروس ميبينه اينجوريه از مهربونيت سوع استفاده ميكنه و تيكه ...

دراونصورت جوابشو بده

قد168.وزن اولیه94کیلو❌وزن فعلی 67 ❌وزن هدف ۶۰کیلو💪💪💪من میتوانم💪💪💪
بستگی به عروس داره من یک عدد خواهر شوهر خوبم که عروسامون عاشقمن تو روابطشان دخالت نکن جای خاستی بدی ...

باهاش صمیمی بشم ؟ من خواهر ندارم دوس دارم مثل خواهرم بشه ولی اینجا همه میان صمیمی نشو

از اول احترام گذاشتم بهشون. البته این ک همه میدونن شوهرم با ناراحتیه من چقد ناراحت میشه هم بی تاثیر ...

آفرین بهت  من احترام گذاشتم ولی چون نامزدم طرفم نبود زندگی خوبی نشد

حالا بگرد دور و برتو زیر فرشم ببین نبود حتما یه رلی کرشی چیزی بوده نبود میارزه بخاطرش خیانت کنی بگرد ...

نه دیگه نوموخوام  اون اگه ممد بود تا حالا پیداش میشد😂

من عاشق زن داداشمم همه جوره هواشو دارم خیلی هم باهم صمیمی هستیم

من چیکار کنم مثل تو بشم ؟ مثلا زیاد گرم نگیرم؟ بزارم اون پا پیش بزاره؟ اینجا همه میگن زیاد ارتباط برقرار نکن

باهاش صمیمی بشم ؟ من خواهر ندارم دوس دارم مثل خواهرم بشه ولی اینجا همه میان صمیمی نشو

عزيزم من خواهر ندارم زن داداشمم دختر عمومه كه از بچگي باهاشم ولي وقتي زن داداشم شد انگار ياد گرفته بود بشه عروس و خواهر شوهري تموم شد تمام اون دختر عمويي مون