2777
2789
عنوان

مدیر ساختمون شمام اینجوریه؟؟

1218 بازدید | 29 پست

فقط بلده پول خرج کنه الکی ...بعد راه میره در همسایه رو میبینه میگه مدیر باید مدیررر باشه‌..

ما قبلا خیلی مشکلات تو ساختمون داشتیم که الان ادمای جدید اومدن و تقریبا حل شده...

این مدیر ساختمون هم جدید اومده  سنش زیاده چون بیکاره توافق کردیم اون مدیر بشه و دخترش کمکش میکنه ...

الان چاه ساختمون پر نشده الکی تخلیه چاه آورده .دلیلشم اینه که آب از دریچه پارکینگ پایین نمیره چندبار همه بهش گفتن آشغال گیر کرده حتما ....

یا نظافتچی راهپله فامیلشونو میاره اصلا هم تمیز نمیکنه و خیلی سروصدا داره...اوندفه بهش گفتم این خانوم اصلا تمیز نمیکنه و خیلی سروصدا میکنه بلند حرف میزنه بهش برخورد گفت : اون خودشم راضی نیست پول بهش کم میدیم گفت دیگه نمیاد منم گفتم عرف همینه براش نمیصرفه نیاد...

کلا اخلاقشون جوری شده انگار مالک ساختمون شدن هیچ گزارشی هم از نظر مالی نمیدن که پول شارژ رو چکار میکنن...

تا حرفم بهشون میزنی بهش برمیخوره...

به نظرتون نباید توافق میکرد از همسایه ها میپرسید بعد تخلیه چاه میاورد؟؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ما که یه مدیر داریم گفته این ماه ۳۰۰ هزار بدین واسه فلان کار، حالا همه بهش میگیم ۲۰ میلیون که تو صندوق ذخیره ساختمون داریم از اون خرج کن میگه اون برای بعدهاست!!! دلش نمیاد پولامونو خرج کنه هر دفعه از اول پول میخواد

💚💖

ای خواهرررر بیا از همسایه های ما یاد بگیر میگیم مدیر انتخاب کنیم میگهیعنی کسی بشه رییس ما؟میگیم باشه تو مدیر میگه مگه من حمالم😕خدا کنه زودتر بریم تهران 

میسپارم کشور دل را به دستانت ولی              خواهشا مانند مسئولان ایرانی نباش

برای هرکاری باید مشورت کنن...والا ما عید به عید نظافتچی میوردیم. ..نفری 6 هزارتومن به هر واحد میوفتاد. ..یکی میگفت من ندارم بدم...جلو در ما رو تمیز نکنید خودم دستمال میکشم   

♡مهربونم میشه یه صلوات مهمونم کنی♡🌹 لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ🌹
حقوق هم میگیرن مدیر ساختمان

نه حقوق نمیگیرن...

اصلا نمیدونم خودش شارژ میده یا نه...

به شوهرم میگم میگه ولش کن...

آخه خرجای بیخود میکنه چیزی رو درست و اصولی انجام بدن به درک...

اونفه منو دید میگه ۱۰۰ تومن چهارپایه دیدم بخریم برای عوض کردن لامپ راه پله ها  و اگه همسایه ها برا تمیزکاریشون احتیاج دارن استفاده کنن...😐

من گفتم چکاریه اومدو یکسال دیگه پاشیم بریم این چهارپایه بمونه واسه ساختمون؟

اومدو یکی ببره استفاده کنه بشکونه مگه گردن میگیره طرف؟

گیجه بخدا...

ما هفت واحدیم .دوتا مستاجر هستن .بقیه مالک .

توافق کردیم هر کدوم از مالکین چهار ماه مدیر بشه .تمام خرج و مخارج هم تو دفتر نوشته میشه .تا الان به مشکل نخوردیم خداروشکر .پنج ساله اینجاییم

خدایا مارا به غصه های معمولی مان برگردان...به قسط های عقب افتاده ،ترافیک های طولانی،خیابان های شلوغ، دغدغه های زیاد،هدف های سخت،خستگی های مفرط...به همان روزها که همدیگر را قضاوت میکردیم وبه قضاوت های هم توجهی نمی کردیم.به همان روزها که دنیا اینقدر آلوده نبود،که آلوده بود وحاد نبود ،که آلوده  بود واز آلودگیش نمی مردیم...که دلواپس حال عزیزانمان  بودیم نه جانشان !ما را برگردان به روزهایی که سلامتی اینقدر گریز پا نبود ،که میشد لابه لای همین مشکلات و دغدغه های ریز ودرشت،با خیالی آسوده فنجانی  برداشت ،چایی ریخت ...کنار پنجره ای ایستادودر کمال اطمینان و آرامش نفسی عمیق کشید .که می شد کسی را به آغوش کشید وآرام شد .میشد دستان کسی را گرفت وبدون هراس تمام شهر را قدم زد وغصه ها و درد ها را فراموش کرد .دلمان لک زده برای یک آغوش، یک لبخند ،یک خیال تخت...دلمان لک زده برای یک زندگی آرام و معمولی ...خدایا در آغوشمان بگیر که خسته ایم ...خودت حال زمین را خوب کن