2777
2789
عنوان

عقب ماندگی ذهنی

18591 بازدید | 13 پست

سلام دوستان شما یا کسی بچه ای با حالت های عقب مانده ذهنی ندارین ؟! من به بچم مشکوکم شما اولین حالت هارو چجوری دیدین البته خفیف ک سخت تر تشخیص داده میشه ...شدیدش ظاهر ش معلومه .راهنماییم کنید لطفا لطفا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از رو چه علائمی اینجور فکر میکنی

الان دوسالشه ولی اصلا خوب حرف نمیزنه غذا نمیخوره منظور کلمات رو نمیفهمه کارای شخصی ش رو نمیتونه انجام بده به خودش نیومده تا منظور من و یا خودشو بفهمه

الان دوسالشه ولی اصلا خوب حرف نمیزنه غذا نمیخوره منظور کلمات رو نمیفهمه کارای شخصی ش رو نمیتونه انجا ...

ببرش دکتر قبل از اینکه با کسی در این‌مورد صحبت کنی!

شاید توقعت از بچه زیاده..تو این سن تا حدودی باید متوجه حرفت بشه اما حرف نزدن و کارهای شخصیش فکر کنم یکم توقع زیاد باشه

تو تاپیکا ی روز خوندم یکی نوشته بود بچه ام یکسالو نیم هست چند وقته میبرمش گفتار درمانی😒 در صورتی ک من بچه هامو بردم برا یکسالو نیمگی..گفتن دو یا سه کلمه باید بگه مثل دَدَ من ماما بابا

حتمااا رسیدگی کن بهش.عقب مانده ذهنی ینی چی اخه

اگر خدای نکرده خدای نکرده مشکلی ام باشه هررررچه زودتر متوجه بشی درمانش راحت تره

تاپیکا قبلیت رو دیدم

بنظرم بیشتر وسواس داری!! اول شنواییش رو چک کن

بعدم دختر منم دو سالش بود همینطوری بود دقیقا.الان تو کلاسشون نفر اوله

لازم نیست روانشناس ببری..فکر کنم گوگل گردی زیاد میکنی

پیش متخصص اطفال ک‌رفتی اینا رو بگو...اصا ببرش مرکز بهداشت بگو باید چطوری باشه..دختر من تا ۳ سالگی هیچیییی نمیگفت

همیم ک‌متوجه بشه کافیه..تازه از پوشکم گرفتیش..والا همینجا خیلی مادرا توهم داشتن بچه انیشتن رو دارن اونوقت تا سه سالو نیمگی بچه هاتون نمیتونن از پوشک بگیرن