2789
عنوان

از خودم بدم میاد

247 بازدید | 28 پست

از تک تک جزییات مربوط به خودم متنفرم..

از رفتار احمقانم، از اینکه گذاشتم بقیه برام تصمیم بگیرن..

از مدل خانوادمون و محدودیت ها..

اینکه هیچوقت نتونستم کاری رو بکنم که میخوام..

اینکه همیشه واسه بقیه فداکاری کردم و خواسته هامو زیر پا گذاشتم..

انگار همه این مدت واسه بقیه زندگی کردم و بهترین سال های جوونیمو از دست دادم..

دلم میخواد بمیرم..

ترم اول دانشگاه عاشق شدم!

پسره خوبی بود، ظاهرا از من خوشش میومد..

ولی بخاطر خانوادمون که مذهبی بودن حتی یبارم بهش اجازه صحبت ندادم..

همیشه ازش دوری میکردم..

حالا بعد از 7سال، همونقدر احمقانه.. هنوزم عاشقشم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

هیچوق برا تغییر دیر نیس الان داری غصه ی سالای رفتتو میخوری ده سال دیگه هم غصه این سالاتو میخوری ک چقد با ناراحتی و داد و بیداد هدرشون دادی پ ب فکر تغییر باش

But the beat goes on: da-da-dom, da-dom, dah-dah, dah-dah***تو فقط دلت بخاد ی روزی مال هم بشیم❤❤التماسش به خدا، حاجت و نذرش با من❤❤.....های✋ مای نِیم ایز : ها؟؟🤔 مای نِیم ایز : وات؟؟🤔 مای نِیم ایز : عااااادلهههههه😎😒های کیدز🤚☺دو یو لایک وایلنس؟؟😀😀😐...آهای خوشگل عاشق °°° آهای عمر دقایق °°° آهای وصله به موهای تو سنجاق شقایق😍🎆...I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid... I have loved you for a thousand years... I'll love you for a thousand more❤❤... Tut elimden beni çok sev... Kimseye ‌verme... Seveceksen ömürlük sev... Bir günlük sevme❤❤... ای چراغ هر بهانه از تو روشن از تو روشن😍😍ای که حرفای قشنگت منو آشتی داده با من❤❤❤❤
ترم اول دانشگاه عاشق شدم! پسره خوبی بود، ظاهرا از من خوشش میومد.. ولی بخاطر خانوادمون که مذهبی بود ...

گلم منم دقیقا عین تو بودم چند سال از بهترین سالهای زندگیم به پای کسی نشستم که الان فکرشو میکنم خیلی احمق بودم برای خودت زندگی کن از کجا معلوم اون آقا هنوز تو رو دوست داره؟

دوست عزیزی که داری امضامو میخونی میشه با قلب مهربونت برام دعا کنی؟دعا کن خدا مشکلاتمو حل کنه ،جوری خوشبخت بشم که هر کسی که با حرفاش  و رفتارش عذابم داد سخت پشیمون بشه، فقط همین 😔😔😔

سال سوم دانشگاه بود و برای ازدواج با یکی از پسرای فامیل از طرف خانوادم تحت فشار قرار گرفتم..

پسری که تمام عمرم ازش متنفر بودم..

پسری که هیچ چیز نداشت جز ادعا، روزای سختی بود

فشار درس و دانشگاه از یه طرف، فشار خانواده و اقوام برای ازدواج... واقعا آزاردهنده بود

هیچوق برا تغییر دیر نیس الان داری غصه ی سالای رفتتو میخوری ده سال دیگه هم غصه این سالاتو میخوری ک چق ...

میخوام تغییر کنم

میخوام جراحی کنم

میخوام از خونه برم و مستقل زندگی کنم

میخوام محل کارمو عوض کنم و با آدمای خوب آشنا بشم

خیلی چیزها رو میخوام، ولی نمیشه.....

میخوام تغییر کنم میخوام جراحی کنم میخوام از خونه برم و مستقل زندگی کنم میخوام محل کارمو عوض کنم و ...

چرا نشه

از چیزای کوچیک شرو کن یدفه بری تنها زندگی کنی ک کلا سیستمت میریزه ب هم...متاهلی؟

But the beat goes on: da-da-dom, da-dom, dah-dah, dah-dah***تو فقط دلت بخاد ی روزی مال هم بشیم❤❤التماسش به خدا، حاجت و نذرش با من❤❤.....های✋ مای نِیم ایز : ها؟؟🤔 مای نِیم ایز : وات؟؟🤔 مای نِیم ایز : عااااادلهههههه😎😒های کیدز🤚☺دو یو لایک وایلنس؟؟😀😀😐...آهای خوشگل عاشق °°° آهای عمر دقایق °°° آهای وصله به موهای تو سنجاق شقایق😍🎆...I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid... I have loved you for a thousand years... I'll love you for a thousand more❤❤... Tut elimden beni çok sev... Kimseye ‌verme... Seveceksen ömürlük sev... Bir günlük sevme❤❤... ای چراغ هر بهانه از تو روشن از تو روشن😍😍ای که حرفای قشنگت منو آشتی داده با من❤❤❤❤
گلم منم دقیقا عین تو بودم چند سال از بهترین سالهای زندگیم به پای کسی نشستم که الان فکرشو میکنم خیلی ...

آره میدونم، احتمالا حتی اسم منم یادش نمیاد...

نمیدونم چرا من نمیتونم فراموش کنم، چرا نمیتونم بذارمش کنار و بیخیال همه چیز بشم؟

شاید چون هیچوقت یه آدم خوب تو زندگیم نبوده...

هیچوقت مردی که منو واقعا بخاطر خودم بخواد و دوستم داشته باشه نبوده...

همیشه تنها بودم،

همیشه خودمو با درس مشغول کردم،

من حتی یه دوست واقعی ندارم که باهاش درددل کنم و دارم اینجا مینویسم

آره میدونم، احتمالا حتی اسم منم یادش نمیاد... نمیدونم چرا من نمیتونم فراموش کنم، چرا نمیتونم بذارمش ...

از خدا بخواه کمکت کنه.من نزدیک چهار سال تمام خواستگارای پولدار و تحصیل کرده رو بخاطر ی آدمی که فقط تو رویام بود رد کردم به امید اینکه مثل قصه ها برگرده.خیلی اتفاقی تونستیم با هم چت کنیم برگشت گفت من بچه بودم اون پیشنهاد رو دادم هزار تا دختر برا من خودشونو میکشن تو ایده آل من نیستی خودمم پشیمونم چرا بهت این پیشنهاد رو دادم و.... من تا به امروز  نبخشیدمش امیدوارم با یکی مثل خودش ازدواج کنه 

دوست عزیزی که داری امضامو میخونی میشه با قلب مهربونت برام دعا کنی؟دعا کن خدا مشکلاتمو حل کنه ،جوری خوشبخت بشم که هر کسی که با حرفاش  و رفتارش عذابم داد سخت پشیمون بشه، فقط همین 😔😔😔
چرا نشه از چیزای کوچیک شرو کن یدفه بری تنها زندگی کنی ک کلا سیستمت میریزه ب هم...متاهلی؟

دلیل همه این نمیشه ها خانوادمه..

حق ندارم هیچ کاری بکنم، حتی درمورد بدن و صورت خودم..

حتی واسه یه ابرو برداشتن!!!

چه برسه که بخوام دو ساعت با دوستام برم بیرون..

دارم خفه میشم، همه راه ها بستست..

توی خونه همه کارا با منه، آشپزی نظافت..

هنوز شوهر نکرده دارم خونه داری میکنم.. 

خیلی خستم..

دلیل همه این نمیشه ها خانوادمه.. حق ندارم هیچ کاری بکنم، حتی درمورد بدن و صورت خودم.. حتی واسه یه ...

وا چرا خو باهاشون حرف بزن متاسفانه عقاید عهد قجری زندگی مارو داره نابود میکنه