یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
بله عزیزم وقتی ی مدت طولانی آنلاین نشده اطلاعات کاربری خودش اکانت میشه
گاهی سکوت میکنی چون اینقدر رنجیدی که نمیخوای حرف بزنی، گاهی سکوت میکنی چون واقعا حرفی برای گفتن نداری، سکوت گاهی یک اعتراضِ وگاهی هم انتظار امابیشترمواقع سکوت برای اینه که هیچ کلمه ای نمیتونه غمی که دروجودت داری توصیف کنه و این یعنی همون (تنهایی) 😔 تجربه بهم ثابت کرد اونی که میخوای توو زندگی هیچوقت نمیشه، فهمیدم کسی که باهاته الزاماً دوست نیست.فهمیدم که بیتفاوتی بزرگترین انتقامِ.. تنفر ی نوع عشقِ، دلخوری وناراحتی ازمیزان اهمیّتِ.. غرور بزرگترین دشمن وخدا بهترین دوستِ.. فهمیدم رفتن همیشه ازروی نفرت نیست، هرکسی زبونش نرمِ دلش گرم نیست.. هرکی اخلاقش تنده جنسش سخت نیست.. هرکی میخنده بدون دردوغم نیست.. ظاهر دلیلی برباطن نیست.. فهمیدم کسی موظف به آروم کردنت نیست.. فهمیدم جنگ کردن باخیلیا اشتباه محضِ.. فهمیدم خیلی موقع ها خواسته هات حتی باگریه والتماس هم انجام نمیشه.. فهمیدم گاهی اوقات توو اوج شلوغی (تنهاترینی).. گاهی اوقات صمیمی ترین دوستت میشه غریبه ترین آدم.. گاهی اوقات باهمه وجودت کسیو دوست داری که اون نمیبینتت.. گاهی اوقات بایدرفت....باید دل کند....باید گذشت....باید رد شدو عوض شد😔
خود تلگرام درصورتی که بیش از شش ماه فعلا نباشی اکانتتو پاک میکنه
شش ماه پیشفرض خود برنامه اس
میتونی کمتر و بیشترش کنی تو تنظیمات
وَلاَ تَقْتُلُواْ أَوْلادَکُمْ خَشْیَةَ إِمْلاقٍ نَّحْنُ نَرْزُقُهُمْ وَإِیَّاکُم إنَّ قَتْلَهُمْ کَانَ خِطْءًا کَبیرًا🌺و فرزندان خود را از ترس تنگدستی نکُشید[که]ما به آنان و شما روزی می دهیم; به راستی کشتن آنها گناهی بزرگ است. سوره مبارکه أسراء آیه۳۱. امضام از اول عضویتم همراهمه❤️ خیلی دوستش دارم. امیدوارم بتونم با یادآوری دائمش جون جوجه کوچولوها رو نجات بدم☘️
تیکر منم یه روز واقعی میشه میدونم😍من زندگی سختی داشتم از بچگی،وقتی نامزد کردم وارد یه مرحله جدید از سختی زندگیم شدم چون فکر میکردم از چاله در اومدم افتادم تو چاه!چون فکر میکردم تو انتخابم اشتباه کردم ،اما اشتباه فکر میکردم نامزدم عاشقانه پای تمام بد خلقی هام ایستاد حتی حاضر شد خودشو بکشه تا من از دستش راحت شم!!! چون میگفت نمیتونم زنده باشم وتو مال من نباشی❤️تو حرم امام حسین (ع) از آقا خواستم که اگه با این مرد خوشبختم و اونم با من خوشبخته مهرشو بندازه به دلم و انداخت!!!ازدواج کردیم و سختیای زندگیم تموم شد الان خوشبخته خوشبختم فقط بچه میتونه خوشبختیمو کامل تر کنه ،حالا که تا اینجا اومدی و امضامو خوندی برای مامان شدنم صلوات میفرستی؟خیلی حیفه شوهرم بابا نشه 😔لطفا برامون دعا کن مامان بابا بشیم❤️
چرا توی تلگرام یه قسمتی هست که میگه اگر برای این مدت نبودید اکانت شما پاک شود.بیشترین زمانش شیش ماهه ...
ن بیشترینش یک ساله
تیکر منم یه روز واقعی میشه میدونم😍من زندگی سختی داشتم از بچگی،وقتی نامزد کردم وارد یه مرحله جدید از سختی زندگیم شدم چون فکر میکردم از چاله در اومدم افتادم تو چاه!چون فکر میکردم تو انتخابم اشتباه کردم ،اما اشتباه فکر میکردم نامزدم عاشقانه پای تمام بد خلقی هام ایستاد حتی حاضر شد خودشو بکشه تا من از دستش راحت شم!!! چون میگفت نمیتونم زنده باشم وتو مال من نباشی❤️تو حرم امام حسین (ع) از آقا خواستم که اگه با این مرد خوشبختم و اونم با من خوشبخته مهرشو بندازه به دلم و انداخت!!!ازدواج کردیم و سختیای زندگیم تموم شد الان خوشبخته خوشبختم فقط بچه میتونه خوشبختیمو کامل تر کنه ،حالا که تا اینجا اومدی و امضامو خوندی برای مامان شدنم صلوات میفرستی؟خیلی حیفه شوهرم بابا نشه 😔لطفا برامون دعا کن مامان بابا بشیم❤️