2777
2789
عنوان

سال کنکورتونو یادتونه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 358 بازدید | 42 پست
فقط 8 ماه.  یه پایه رو شروع نکردم  یه پایه اواسطشم بنظرتون دیر نیست؟

ن بابا.میگی فقط ۸ ماه انگار کمه.به ساعت حساب کن ۸ ماه رو تا زیاد به نظر بیاد.تو هشت ماه یه بچه به دنیا میادا.حالا یه درس خوندنه.اینقد استرس نداشته باش.من همه رو تو یک ماه خوندم رتبم هم ۶۲۰۰ شد دو سال پیش

در تاريخ ٩٩/٩/٩ براي غربالگري رفتم خدارو شكر همه چيز نرمال و پسر قشنگم سالم بود😍💋

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حالا شما واقعا برام دعا کنید دیشب خونه ی مادر همسرم بودیم کلی مهمون داشتن. تا من وارد شدم یهو گفتن ...

ن بابا همینی که گفتم بگو.بعدشم بخند بگو دیگه هرچی خدا بخواد.مام برات دعا میکنیم

در تاريخ ٩٩/٩/٩ براي غربالگري رفتم خدارو شكر همه چيز نرمال و پسر قشنگم سالم بود😍💋
حالا شما واقعا برام دعا کنید دیشب خونه ی مادر همسرم بودیم کلی مهمون داشتن. تا من وارد شدم یهو گفتن ...

چرا باید ضایع شی همه میدونن چه رشته سختیه بعدشم اتفاقا همه اینا باعث میشه تلاشتو بیشترکنی 

گند ترین سال عمرم بود از نظر روحی داغون شدم و پر استرس ولی نتیجه نگرفتم منم میگفتم اگر نتیجه نیارم میمیرم همه هم قبولم داشتن 

راستش رو بگم!!?رتبم انقدر زیاد شد که هنوز باور نمیکنم اما فقط یک ماه حالم بد شد وهمون شب اعلام نتایج تا صبح گریه کردم 

تصمیم گرفتم به جای تکرار این سال برم دانشگاهی که اگر قبلش میگفتن بهم میری اینجا میکشتمشون اما رفتم و الان خوشحالم حالم خوبه 

عزیزم من با درس خوندن هام نتیجه نگرفتم چرا!!چون دنبال همین هایی بودم که شما هستید هی الکی نو نت دنبال انگیزه می‌گشتم غافل از اینکه باید درست میخوندم 

شاید قبول نشی !اونوقت چی!?اشتباه من این یود به قبول نشدن فکر نکردم 

کنکور همه زندگی نیست انقدر خودتو اذیت نکن 

اگر برات مهمه بشین بخون 

نی نی سایت و ترک کن

گوشی هم تعطیل 

گند ترین سال عمرم بود از نظر روحی داغون شدم و پر استرس ولی نتیجه نگرفتم منم میگفتم اگر نتیجه نیارم م ...

اره باید ی دوره ترک گوشی کنم

باید یکم رو برنامه بیفتم. متاسفانه اینترنت نمیزاره 

از همین امروز تایم گوشی بازیمو کم میکنم. 

بين درسا حتما به خودت يكي دو روز استراحت بده اينكه يه هفته پشت سرهم بخونی اذیتت میکنه،درکل کنکور دوران خوبی نیست،منم اونموقع فقط میگفتم پس کی تموم میشهههه

اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم🌹