2777
2789

سلام من هفته 28 هستم ترشح رقیق سفید ویکم بودار دارم و یکم خارش جایی هستم که به سختی نوبت دکتر گیرم میاد شهراهای جنوب هستم و از دکتر خودم که شیرازه دورم لطفا بگید چیکار کنم کسی راحل داره بگه من انجام بدم از زایمان زودرس میترسم توروخدا راهنمایم کنید

خدایا برای همه نعمت هایی که بدون چشم داشت و توقع به من دادی ازت ممنونم...    

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه زیاد نیس خارشم اما بیرونی هست 

پماد دپیرکل از داروخانه بگیر،بزن رو واژنت،دکترم ب منم همینو داده،گفت هروفت خارش بیرونی داشتی زود بزن ک ب بالا نکشه،ولی سر وقت برو دکتر چک بشی عزیزم

لطفا یه صلوات واسه سلامتی نی نیم مهمونم کنید🙏🌹
ماست شنیدم خیلی خوبه برا خارش و عفونت فعلا کم عوارض ترینش همینه تا دکتر بری برات پماد کلوتریمازول بن ...

ماست بخورم؟؟؟

کرم کلوتریمازول دارم چطور استفاده کنم؟؟؟

پماد دپیرکل از داروخانه بگیر،بزن رو واژنت،دکترم ب منم همینو داده،گفت هروفت خارش بیرونی داشتی زود بزن ...

ممنون عزیزم

ماست بخورم؟؟؟ کرم کلوتریمازول دارم چطور استفاده کنم؟؟؟

نه بمالی😁 ماست پروبیوتیک البته باشه ......پمادت سرش بسته بوده؟؟اگ باز شده استفاده نکن...اپلیکاتور هم ک تو بارداری خوب نیست استفاده کنی .با انگشت یه مقدار خودت بزن یا اپلیکاتور دهنه واژن بزار کامل داخل نره 

الهم صل علی محمد و ال محمد