2777
2789

خانمها من شنیدم گل گاوزبان باعث سقط میشه من نمیدونم حامله ام یا نه.تازه اقدام داشتم.میترسم چیکار کنم؟تو روخدا راهنماییم کنین.به پریودمم ۶ روز مونده.کمرم و شکمم درد گرفتن😢

جهل نرمترین بالشیه که هرکسی میتونه زیر سر بگذاره و سالها بگیره با خیال راحت بخوابه ...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کی چنین چرتی رو گفته؟ گل گاو زبان از کی تا حالا قاعده اور بوده من خبر نداشتم😒 شایدم بوده😂 تو شک افتادم...

ولی عزیزم وقتی لقاح شکل بگیره بعدش فقط ده روز زمان لازمه که خودشو برسونه از داخل لوله به رحم و جایه مناسب پیدا کنه...که تو این دوره اکثر درد زیر دل دارن...بعد از ده روز اگه جنین بگیره باز هم گل گاو زبان کار خاصی پیش نمیبره...تو اول بزار لانه گزینی بکنه  بعد جوش سقطشو بزن خوشگلم

خدایا گفتی تکیه کن برمن و توکل کن و طبق خاسته من عمل کن و نتیجه را بر من بسپار......الان جایی هستم که خودت گفتی هر وقت بنده من گره  ای  مشکلی  تو کارت افتاد و نگاهت به سمته کسیه که  کار  تورو اون راه بندازه  گفتی به عزت و جلالم قسم که حاجتتو نمیدم 😢الان من از همه نا امیدم و نگاهم به رحمته تویه ای ارحم و الراحمین بعداونهمه سختی و سقط بالاخره منو خدابا یه تودلی که هیچی نمیدونستم ازش غافلگیرم کردی سونو گفت شش هفته با ضربان قلب طبیعی...اما الان این خونریزی پشت جفت چیبود که یهو اومد و عیدم رو با اشک شروع میکنم...رشدش گیر کرده قلبش میزنه هر پنج ثانیه....بخاطر خونریزی پشت جفت نمیتونه خون درست بگیره...خدایا امیدم به تویه دکترم تمام داروهام قطع کردیعنی منتظر سقط باشم...اما بااین حال هنوز علایمم سرجاشه چکنم 😭😭😭خدا میدونم اگه توبخای هیچ کسی نمیتونه توش دستی بلند کنه میدونی که چقدر قلبم شکسته از خودت خاستم به خودتم میسپارمش 😭فقط موندم اگه میخاستی بگیریش چرا انقدر غافلگیرم کردی و بی خبر آوردی تودلم اونم با قلب سالم 😭😭قربونت برم خدا بازم شکایت نمیکنم به خودت میسپارمش پاره تنم رو 💕

دعا کنید من حامله نباشم.... 😭😭😭😭😭

بسم الله الرحمن الرحیم                                           میشه لطفا واسه سلامتی  من و دخترم صلوات بفرستید🥺🥺🥺🥺                                                                           خدایا خودت پشت و پناه زندگیم و من   و دخترم باش....اگ میشه یه صلوات مهمونم کنید...                           تیکر واسه تولد دخترمه 98/5/13 دنیا رو واسم زیبا کرد😍                                
کی چنین چرتی رو گفته؟ گل گاو زبان از کی تا حالا قاعده اور بوده من خبر نداشتم😒 شایدم بوده😂 تو شک اف ...

واااای مرسی بخدا خیالمو راحت کزدی.خدا خیرت بده.ولی اگر تو اینترنت سرچ کنی گل گاور زبان یه ماده داره که واسه جنین مضره.شما که باردارین نخورین بهتره

جهل نرمترین بالشیه که هرکسی میتونه زیر سر بگذاره و سالها بگیره با خیال راحت بخوابه ...

و اینکه زمانیکه جنین  لانه گزینی کنه دقیق دو روز بعدش نهایت سه روز  ادار و ازمایش خون نشون میده بارداری رو...اینجا درسته بچه  دو روزه یه...ولی در حقیقت سن جنین  از زمانیکه خونریزیه قبلیت شروع به اومدن میکنه و یه فولیکل شروع به رشد میکنه تا زمانیکه تخمکش برسه و رها کنه...اینا جزو سن جنین محسوب میشه یعنی بیست روز اول مراحل رشد یه فولیکول تا بالغ شدنش و  یه تخمک رها کردنش و بعد جزو رشد نی نی حساب میاد...

خدایا گفتی تکیه کن برمن و توکل کن و طبق خاسته من عمل کن و نتیجه را بر من بسپار......الان جایی هستم که خودت گفتی هر وقت بنده من گره  ای  مشکلی  تو کارت افتاد و نگاهت به سمته کسیه که  کار  تورو اون راه بندازه  گفتی به عزت و جلالم قسم که حاجتتو نمیدم 😢الان من از همه نا امیدم و نگاهم به رحمته تویه ای ارحم و الراحمین بعداونهمه سختی و سقط بالاخره منو خدابا یه تودلی که هیچی نمیدونستم ازش غافلگیرم کردی سونو گفت شش هفته با ضربان قلب طبیعی...اما الان این خونریزی پشت جفت چیبود که یهو اومد و عیدم رو با اشک شروع میکنم...رشدش گیر کرده قلبش میزنه هر پنج ثانیه....بخاطر خونریزی پشت جفت نمیتونه خون درست بگیره...خدایا امیدم به تویه دکترم تمام داروهام قطع کردیعنی منتظر سقط باشم...اما بااین حال هنوز علایمم سرجاشه چکنم 😭😭😭خدا میدونم اگه توبخای هیچ کسی نمیتونه توش دستی بلند کنه میدونی که چقدر قلبم شکسته از خودت خاستم به خودتم میسپارمش 😭فقط موندم اگه میخاستی بگیریش چرا انقدر غافلگیرم کردی و بی خبر آوردی تودلم اونم با قلب سالم 😭😭قربونت برم خدا بازم شکایت نمیکنم به خودت میسپارمش پاره تنم رو 💕