2777
2789

من تو زندگیم خیلی هدفا رو دارم خیلی کارها رو دوس دارم انجام بدم و خیلی کارها رو مجبورم انجام بدم اما برای انجامشون اهمال کاری میکنم مثلا دوس دارم گرافیک یاد بگیرم ولی تنبلیم میشه آموزشا رو ببینم دوس دارم جوشای صورتم خوبشه و استمرار ندارم برای مصرف دارو

کسایی ک انجوری بودت چیکار کردن

و اگه الان هستی راهکارت جیه؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من از بچگیم هدفم پزشک شدن بود .

خب نرسیدم بهش .چون رقابت تنگاتنگه .

و منم پولی مداشتم برم کلاس زبان و رفع اشکال و...

اخرشم قبول نشدم .ولی انگار یه چی توی مغزمه .دانشجوی پزشکی میبینم ناراحت میشم :( 

الانم که اکثرا در دانشگاه پردیس درس میخونن به خاطر اینکه میگن پول دادیم داریم پردیس میخونیم .

به هر حال بعضی هدفها و ارزوها هستش که ادم هسچ وقت نمیتونه بهش برسه .یا موقعیتشو نداره یا پولشو .

نمیخواد دیگه دعا کنید :(  حاجت روا نشدم :(
فکر کردم راهکار داری، من اینجور هستم ولی خودم راهکاری ندارم    

عزیزم من از طریق بچه های اینجا با یک گروه تلگرام آشنا شدم که مدیرش خیلی خیلی سخت گیره و بهت کمک میکنه به اهدافت برسی و با انگیزه باشی، گروه هدفه و هرکسی برنامه اش با بقیه فرق داره، برنامه هر کسی مطابق با اهداف و سنشه، بچه های کنکوری ام توش هستن، تو گروهاش از ۱۶ ساله داره تا ۴۰ ساله، اگر هم تنبلی کنی سریع از گروهش حذفت میکنه که رو بقیه اثر نگذاری ، اگه دلت میخواد آی دی ادمینشو بدم بهش مسیج بده عضوت کنه، به من خیلی خیلی کمک کرد، هرچی بگم کم گفتم