زندددددددگیم مدیر استارتر عضویت: 1398/02/21 تعداد پست: 696 عنوان بچه ها کسی تو سنندج بادکتر رحمان پناه عمل بینی داشته؟؟ 4365 بازدید | 15 پست یا اگه دکتر خوب تو سنندج هس میشه معرفی کنید؟؟؟ممنونم خداااجونم مرسی که هستی 😍😍😍😍😍 1398/08/16 | 00:23 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
زندددددددگیم مدیر استارتر عضویت: 1398/02/21 تعداد پست: 696 بینی همکلاسیم رو عمل کرد خوب شدهکی عمل کرد؟؟راضی بود؟؟هزینشو میدونین خداااجونم مرسی که هستی 😍😍😍😍😍
زندددددددگیم مدیر استارتر عضویت: 1398/02/21 تعداد پست: 696 ماه عسل اومدیم اونجا هتل شادی یادش بخیر نه عزیز زنجانیمبرای شغل همسرم اومدیم اینجاخیلی شهر خوب وبا صفاییهمنم دوسش داااااارم😄😄😄😄 خداااجونم مرسی که هستی 😍😍😍😍😍
کبوتر_چاهی عضویت: 1398/08/14 تعداد پست: 1072 خوب شده کی عمل کرد؟؟ راضی بود؟؟ هزینشو میدونین بنظرم خوب بود کارش( به نسبت دکترهای دیگه)تابستون عمل کرد هزینش به گفته خودش سه ملیون بودالبته رحمان پناه همکار مادرش بود و بهش تخفیف هم داده بود
زندددددددگیم مدیر استارتر عضویت: 1398/02/21 تعداد پست: 696 بنظرم خوب بود کارش( به نسبت دکترهای دیگه) تابستون عمل کرد هزینش به گفته خودش سه ملیون بود ال ... ممنونم عزیز منم یکی معرفی کرده ومیگه همه راضینکاش بتونم اعتماد کنم وپیشش عمل کنمهزینشم خوبه خداااجونم مرسی که هستی 😍😍😍😍😍
مونولو عضویت: 1398/06/22 تعداد پست: 1815 نه عزیز زنجانیم برای شغل همسرم اومدیم اینجا خیلی شهر خوب وبا صفاییه منم دوسش داااااارم😄😄😄😄 عاشق مردمانشم خوش به حالت منم تهرانم
کبوتر_چاهی عضویت: 1398/08/14 تعداد پست: 1072 ممنونم عزیز منم یکی معرفی کرده ومیگه همه راضین کاش بتونم اعتماد کنم وپیشش عمل کنم هزینشم خوبه خواهش میکنم.من خودم به شخصه عمل کنم حتما میرم پیش رحمان پناه چون واقعا دماغ همکلاسیمو خوشگل عمل کرده بود جوری که وقتی برای اولین بار دیدمش نشناختمش.
زندددددددگیم مدیر استارتر عضویت: 1398/02/21 تعداد پست: 696 عاشق مردمانشم خوش به حالت منم تهرانم آره واقعا مردماش خیلی خوب ومهربونن😍😍😍😍 خداااجونم مرسی که هستی 😍😍😍😍😍
زندددددددگیم مدیر استارتر عضویت: 1398/02/21 تعداد پست: 696 خواهش میکنم.من خودم به شخصه عمل کنم حتما میرم پیش رحمان پناه چون واقعا دماغ همکلاسیمو خوشگل عمل کرده ... آخه رفتم اینترنت سرجش کنم زده بود مرگ دختر 24ساله درحین عمل بینی توسط دکتر ناصر رحمان پناهخیلی ترسیدمآخه به زور شوهرمو راضی کردم میگه اگرم عمل کنی باید بری تهران میگم نه خونه زندگیم اینجاس بچه کوچیک دارم مامانمم میاد نگهشون میداره😧😧😧😧 خداااجونم مرسی که هستی 😍😍😍😍😍
کبوتر_چاهی عضویت: 1398/08/14 تعداد پست: 1072 آخه رفتم اینترنت سرجش کنم زده بود مرگ دختر 24ساله درحین عمل بینی توسط دکتر ناصر رحمان پناه خیلی ترس ... وااای دختر بیچاره خدارحمتش کنه.بهنود تو همدان هم کارش عالیه.من خواهرم اونجا عمل کرد.عملش که کردند بعد بیست وچهار ساعت مرخصش کردند.تهرانم عالیه منتهی مسافتش دورتره برای شما که متاهلید و بچه کوچیک دارید سختتره
زندددددددگیم مدیر استارتر عضویت: 1398/02/21 تعداد پست: 696 وااای دختر بیچاره خدارحمتش کنه. بهنود تو همدان هم کارش عالیه.من خواهرم اونجا عمل کرد. عملش که کردن ... هزنه عمل بینی خواهرتون چند شد؟؟؟ خداااجونم مرسی که هستی 😍😍😍😍😍
کبوتر_چاهی عضویت: 1398/08/14 تعداد پست: 1072 هزنه عمل بینی خواهرتون چند شد؟؟؟ اون موقع(سال91) هزینه بیمارستان و ویزیت و هزینه عمل همه با هم شد حدود دو تومن