آینه۷۱ مدیر استارتر عضویت: 1403/01/09 تعداد پست: 1225 عنوان از خودم بدم میاد 82 بازدید | 6 پست افسردگی دارم دارو مصرف میکنم اگر کمی دیر و زود داروم را بخورم افسردگی بهم غالب میشه خیلی از خودم متنفر میشم احساس میکنم هیچ کس از من خوشش نمیاد چیکار کنم از این وضعیت خسته شدم انگار ثبات ندارم دیروز | 13:47 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
love051 عضویت: 1403/10/15 تعداد پست: 1315 باید خودتو و ذهنتو اروم نگه داری باید اعتماد بنفس داشته باشی توجه کاربر اقام ،توجه با اجازه خانوم بچه های سایت هرچه بیشتر ادما رو شناختم ،فهمیدم با بعضیا نباید خودت باشی،باید خودش باشی
آینه۷۱ مدیر استارتر عضویت: 1403/01/09 تعداد پست: 1225 زیاد تو خونه میمونی؟ نه اتفاقا تمرکز ندارم بعضی وقت ها کارهای خونه را میزارم زمین میزنم بیرون بلکم یه کم حالم بهتر بشه
آینه۷۱ مدیر استارتر عضویت: 1403/01/09 تعداد پست: 1225 باید خودتو و ذهنتو اروم نگه داری باید اعتماد بنفس داشته باشی اعتماد به نفس ندارم
zeli_zdsh عضویت: 1403/04/05 تعداد پست: 3455 نه اتفاقا تمرکز ندارم بعضی وقت ها کارهای خونه را میزارم زمین میزنم بیرون بلکم یه کم حالم بهتر بشه اره میخواستم بگم تنها خونه موندن حال ادمو خیلی بد میکنهبرا خودت برنامه بنویس که وقتت پر باشه به چیزی فکر نکنیمثلا باشگاه بری کلاس نقاشی خیاطی یا هرچی عصر هوا خوب شد بری پیاده روی یا خونه هستی دسر جدید غذایه جدید کع یاد نداشته باشی
love051 عضویت: 1403/10/15 تعداد پست: 1315 اعتماد به نفس ندارم خوب همینه باید قوی تر باشی ببین به هر چیزی که بها بدی اون تو زهنت کنجایش پیدا میکنه و کم کم ذهنتو درگیر میکنه توجه کاربر اقام ،توجه با اجازه خانوم بچه های سایت هرچه بیشتر ادما رو شناختم ،فهمیدم با بعضیا نباید خودت باشی،باید خودش باشی