2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خودم بشخصه عادتی ک دارم میرم دونه ب دونه مانتو شلوارامو میارم میپوشم.ست میکنم باهم.مدام لباس عوض میکنم.کسی هست ک شبیه من باشه؟بعضی وقتا میگم نکنه دیوونم!  

هرگز به تو دستم نرسد ماه بلندم  اندوه بزرگیست چه باشی چه نباشی  
خودم بشخصه عادتی ک دارم میرم دونه ب دونه مانتو شلوارامو میارم میپوشم.ست میکنم باهم.مدام لباس عوض میک ...

ن  خیالت راحت منم مث توام هی میرم جلو آینه با خودم میحرفم خخخخخ

♥️deteri.
چقدر خوب.من اصلا نمیتونم ی فیلمو تا اخرش نگاه کنم

منم تیکه تیکه میبینم تا تبلیغ میشه یه شبکه دیگه البته ماهواره

زِندِگی میچَرخِه عینِ تاس،اِمروز حُکم میکُنی،فَردا اِلتماس
بعید نیست!🤔

واقعا؟؟؟ببین ثلا دو ساعت بیخودی دارم وسط لباسام میچرخم.همش میپوشم درمیارم.واقعا تفریحمه این کار  

ن  خیالت راحت منم مث توام هی میرم جلو آینه با خودم میحرفم خخخخخ

وای منم.خیلی جلو اینه میرم.کل خونمونو آینه گذاشتم.هر کی میاد خونمون میگه ادم دیوونه میشه اینقدر آینه در آینه س خونتون.

واقعا؟؟؟ببین ثلا دو ساعت بیخودی دارم وسط لباسام میچرخم.همش میپوشم درمیارم.واقعا تفریحمه این کار &nbs ...

خواهر منم همین جوریه.اون وقتی خونه منم میاد لباسای منم میپوشه و ست میکنه.... اونم براش تفریحه این کار. من که بهش میگم خلی 😁

برای شادی روح پدر شوهرم صلوات بفرستید لطفا