2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دیروز دادم پیش دکتر طهماسب پور، خودش چک کرد گفت همه چی خوبه اما نتیجه رو دیدم زده تیغه بینی به خوبی ...

سلام دوست عزیز.منم تو سونوی ان تی دکتر طهماسب پور دقیقا همینو نوشته به خوبی دیده نشد.دکترم حرفی درباره اش نزد.از ماماش پرسیدم برم هفته های بعد سونو کنم گفت نیازی نیست.هفته بعد سونو آنومالی یا همون ۱۸ هفته رو دارم.نگرانم میگم نکنه تشکیل نشده باشه.واسه شما آنومالی رفتین خوب بود ؟

تو سونوی 11 هفته تیغه دیده شد ولی ازمایش خونم بد بود که مجبور شدیم امینوسنتز انجام بدیم که متاسفانه بچه ام سند رم داشت.مجبور شدیم ... تا مراحل قانونی رو طی کنیم به 19 هفته کشید خیلیییی سخته الان با اینکه 5 ماه شده ولی داغونم. بچه دومم بودیهویی هم باردار شدم دختر بود. انشالله که بجه شما سالم باشه ولی آزمایشات رو کامل انجام بدین واسه اطمینان خودتون. چون شوهر خودم میگفت این ارگزمایشات بیخوده واسه پول خودشونه ولی ...

خدا پرونده ای که دیگران می‌نویسند را نمیخواند
سلام دوست عزیز.منم تو سونوی ان تی دکتر طهماسب پور دقیقا همینو نوشته به خوبی دیده نشد.دکترم حرفی دربا ...

سلام عزیزم

من ۲۴ اذر وقت انومالی دارم چند هفته عقب ترم از شما

ایشالا که دیده میشه نگران نباش

منم بعد از طهماسب پور دیگه سونو ندادم

دکترم فقط چون گفت تیغه بینی دیده نشده اکوی قبلم انجام بده همزمان با انومالی

حالد نمی دونم چه ربطی داره

سلفری هم دادم

دیگه هرچی صلاح هست پیش بیاد

رفتی انومالی خبر بدع

سلام عزیزم من ۲۴ اذر وقت انومالی دارم چند هفته عقب ترم از شما ایشالا که دیده میشه نگران نباش منم ...

حتما عزیزم چشم. تو هم من بی خبر نزار.ایشالله که برای جفتمون صحیح و سلامت باشه.نمیدونم چرا دکترم سل فری رو به من نکفت.میترسم اصلا ندیده باشه که تیغه بینی رو زدن not seen well.میتونم بپرسم دکتر کیه؟

حتما عزیزم چشم. تو هم من بی خبر نزار.ایشالله که برای جفتمون صحیح و سلامت باشه.نمیدونم چرا دکترم سل ف ...

مال منم دکترم اولش متوجه نشد خودم بهش گفتم باز نگاه کرد گفت اره خوب دیده تشد

هما ایرانمنش