بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
لطفا نظری میدم هی نیاین به اسم کاربریم گیر ندین..من مرید امام زمانم اما آدمم..پیغمبر ک نیستم ..اللهم عجل لولیک الفرج..واسه ظهور آقا یه صلوات بدین..اللهم صل علی محمد و ال
یبار رفته بودم تواتاق تو خونه مادرشوهرم داشتم استراحت میکردم دیدم به شوهرم گفت خاله هاش اومده بودن غ ...
عین مادرشوهرمن هیچ کدوم حق نداریم بیشتراز سالی دوبار دعوتشون کنیم من مامانم هر6ماه بخاطر دکتر میاد. میره والا خانوادگی دوسال یه بار یا سالی یه بارمیان.... دلم به حال خودم میسوزه
عزیزم بنظرم حرف بدی نزده که اینقدر داری حرص میخوری
لطفا نظری میدم هی نیاین به اسم کاربریم گیر ندین..من مرید امام زمانم اما آدمم..پیغمبر ک نیستم ..اللهم عجل لولیک الفرج..واسه ظهور آقا یه صلوات بدین..اللهم صل علی محمد و ال
من مرغو جوجهام همه مردن بعد مادرشوهرم شنید زنگید ..مثلا دلداری
بعد گفت پیش فلانی،شوهرم..ناراحتی نکنیا،رانندست
اینقد حرص زدم..
بعد پیش خودم گفتم خب چندبار گفت عیب نداره،ردبلابود،،غصه نخور،،یکبارم گفت پیش شوهرم ناراختی نکنم
توهم بیخیال باش