2777
2789

پسرعمم😅😅😅😅😅😅یازده سالم بود شوهر عمم گفت بیایم نشون بیاریم

کاش آدم ها مثل قورمه سبزی بودن،نصف روز میزاشتیشون تو یخچال و صدبرابر بهتر از قبل میشدن....⚠️در اثر هوس شبانه و قبول نکردن نام اینجانب نام کاربری ته دیگ با قورمه سبزی را برگزیدم لطفا از هرگونه فحش دادن پرهیز نمایید🌹🙂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه طلبه بود اوند باهام حرف بزنه که من از ترس پریود شدم 

بچه خیلی مثبتی بودم

تاحالا هم باهیچ مردی پشت تلفن حرف نزدم .حتی برادر شوهرامم بهم زنگ نمیزنند چون میدونن اخلاقم این طوریه  

درآرزوی ضریح حسن بن علی🖤

۱۱ سال پیش یه پسر بسیار شیک و جنتلمن ساکن اتریش دکترای عمران

رفتیم کافی شاپ برای حرف زدن

تا اون موقع باا ی پسر بیرون نرفته بودم

عین مونگلا نه جیزی خورم نه یه کلمه حرف زدم😂😂

اون یه ریز حرف زد

واااای😂😂😂

یادم اومد این دومین خواستگارم بود.

اولین خواستگارم این بود :داشتم از کتابخونه میومدم بیرون بادوستم یه دفعه یه پسری از اون ور خیابون منو دید 

آقا راه افتاد دنبال ما هی من تند میرفتم اون صدا میکرد.میگفت خواهر خواهر   دوستم گفت بامنی   گفت نه با اون خواهر  هیچی دیگه من بالاخره وایسادم 

گفت میخوام شمارمو بدم .من گفتم ببخشید من اهل این حرفا نیستم ورفتم اون تا چند ثانیه همونجا میخ کوب شده بود

درآرزوی ضریح حسن بن علی🖤