2777
2789

سلام بچه هااااا

ميخواستم ببينم الان بچه هاتون چه توانايي هايي دارن چه كارهايي انجام ميدن و شما چه بازي هايي باهاشون انجام ميدين؟؟

من واقعا كم اوردم تو بازي كردن باهاش 

ممنونم🙏🙏🙏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سر ب هواست بشدت.سرش تو یخچاله داستان هم گوش نمیده

شاید ما جای دیگری مُرده ایم؛اینجا جهنم ماست!🤔  ..هرچقدر حرفاى دلت بيشتر ميشه و دلت پرتر،همونقدر ساكت تر میشی وكم حرفتر                                  

21 ماهشه ..نقاشی میکشیم . قایم باشک بازی میکنیم . گل یا پوچ بازی میکنیم . با اسباب بازیاش و عروسکاش باهم بازی میکنیم اهنگ میذارم یه ساعت میرقصیم . شعر میخونم براش اتل متل بازی میکنیم . قصه بگن براش میشینه گوش میده . کارتون خیلی دوس داره باز میکنم نگا میکنیم باهم . خیلیییییی ام زیاد حرف میزنیم باهم شب و روز من خودمم پر حرفم دخترمم که ماشالله ساکت نمیشه هی کلمه های جدید یادش میدم ذوق میکنم😂

طول روز هی خوراکی میارم میخوره کلا خوراکی و نوشیدنی واسه دختر من همیشه تفریحه 😁

بیرون میبرمش تنهایی یا با مامانم پارک میبریمش 

یه سری بازیهای دیگه که تو خونه انجام میدیم 

21 ماهشه ..نقاشی میکشیم . قایم باشک بازی میکنیم . گل یا پوچ بازی میکنیم . با اسباب بازیاش و عروسکاش ...

گاهی ام رهاش میکنم خودش بازی میکنه یکی دو ساعت وسیله میارم چیزایی که که دوس داره رو میریزم بازی میکنه صداشم در نمیاد وقتی دیدم خسته شده از تنهایی باز باهاش بازی میکنم

21 ماهشه ..نقاشی میکشیم . قایم باشک بازی میکنیم . گل یا پوچ بازی میکنیم . با اسباب بازیاش و عروسکاش ...

آفرين عزيزم خيلي خوبه 

الان دخترت جمله هم ميگه؟؟

پسر من جمله هاي دو كلمه اي ميگه گاهي وقتا سه كلمه اي

پس کی غذا درست میکنی؟

فروش صندلی ماشین ببه کانفورت کاملا نوhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/2385516/فروش-صندلی-ماشین-کاملا-نو?postId=78770562
آفرين عزيزم خيلي خوبه  الان دخترت جمله هم ميگه؟؟ پسر من جمله هاي دو كلمه اي ميگه گاهي وقتا سه ...

بله عزیزم خیلی خوب جمله های دو یا سه کلمه ای میگه اسم همه چیرو هم بلده هر روز چندتا کلمه یاد میگیره 

منم همين مشكل دارم تا ميخوام غذا درس كنم ميگه من من بايد بياد كنار گاز بشينه و كارارو خودش بكنه اخر ...

منم همینطور....تمام مدت اویزونن بهم تا غذا آماده بشه....

فروش صندلی ماشین ببه کانفورت کاملا نوhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/2385516/فروش-صندلی-ماشین-کاملا-نو?postId=78770562
دختر من۲۰ماهه شه باخواهرش که ۲سال ونیم داره باهم بازی میکنن....میدون دنبال هم باهم میخندن کلا باهم س ...

خدا حفظشون كنه خيلي خوبه همبازي دارن

پسر منم عاشق بچه هاس 

الان هوا سرده يكمم مريض شده تو خونه ايم واسه همي خيلي حوصله اش سرميره و بهانه ميگيره