2777
2789
عنوان

تمرین 21*14....

4736 بازدید | 13 پست

💞 تمرین ۱۴*۲۱ از بهترین تمرین هایی است که قدرت جذب را افزایش میدهد

💞 هدفی را که میخواهید به آن برسید در یک جلسه ۲۱ بار بدون وقفه تکرار کنید و این برنامه را برای ۱۴ روز ادامه دهید

💞 شرح #تمرین : از آنچه گفته شد واضح است که تمرین باید به طور کامل و بی وقفه و طبق شرایط زیر انجام شود تا نتیجه بخش باشد: 

1⃣ هدف یا خواسته ای را که میخواهید به آن برسید انتخاب کنید و با شهامت آن را بنویسید مثلا "الان احساس آرامش میکنم " یا "هر چه قدر که بخواهم پول دارم." "حافظه ای قوی دارم".هر چیزی را که میخواهید با جمله مثبت بگویید مثلا نگویید : میخواهم نگران نباشم  یا  آرزو نمیکنم ، ناامید نیستم

2⃣ جمله حتما باید واضح ، دقیق و کوتاه و مخالف آنچه در واقعیت وجود دارد باشد و همان لحظه که جمله را میگویید باید قدرت آن را احساس کنید و باید آن را محدود کنید مثلا "الان 1 میلیون تومان پول دارم "

3⃣ برای انتخاب هدف عجله نکنید. چه بسا بعد از ماه ها یا سالها به هدفتان برسید یا بعد از مدتی آن را به اهداف کاربردی تر و کوچکتر تقسیم کنید یا آن را تعدیل کنید

4⃣ جمله باید در زمان حال باشد نه در زمان آینده.

نگویید : " احساس خوبی خواهم داشت " یا " به ............. مقدار پول خواهم رسید" در این صورت آنچه میخواهید اتفاق می افتد اما بعد از ۲۰سال!

💞 #ضمیر_ناخودآگاه شما جملات لفظی را طبقه بندی میکند و سپس برای آنچه که میخواهید ارسال میکند اما اگر جملات به زمان آینده باشد شما فقط به هدفتان نزدیک میشوید و هدف تحقق پیدا نمیکند و همیشه در زمان آینده باقی میماند

5⃣ افکاری که در ذهنتان است بنویسید. هر چیزی که به ذهنتان خطور میکند مثبت یا منفی همان لحظه آن را بنویسید

6⃣ طبیعی است که واکنش ها نسبت به هر جمله ای بسته به واقعیتهای زندگی کنونی متفاوت است . مثلا جمله " یک میلیون تومان دارم" برجمله " اعتماد به نفس بالایی هم دارم" واکنش دارد

7⃣ ۲۱ بار در یک جلسه بدون وقفه تکرار کنید. در هنگام تمرین چای ننوشید به تلفن پاسخ ندهید و فقط بر جمله خود تمرکز کنید و هنگام تمرین به هیچ چیز دیگر توجه نکنید اگر هر چیزی در تمرین تان وقفه ایجاد کرد باید ۲۱ مرتبه را از ابتدا آغاز کنید 

💞 طبق گفته روانشناسان تاکید بر عدد ۲۱ بار روانی بسیار موثری را برای پیشبرد اهداف شما دارد

8⃣ این تمرین را طی ۱۴ روز متوالی انجام دهید. در هر زمان از روز حتی اگر خسته هستید مثلا قبل از خواب بعد از بیدار شدن یا هر زمانی که در مکانی آرام هستید این تمرین را انجام دهید

9⃣ فقط بر جمله تمرکز کنید نه بر واکنش آن

10 جمله را نباید تغییر دهید فقط در صورتی که میخواهید وضوح یا قدرت آن را افزایش دهید میتوانید آن را تغییر دهید. مثلا " الان کاملا سلامت هستم " بعد از چند روز میتوانید بگویید " از سلامتی ام لذت میبرم"

1⃣1⃣ تجزیه تحلیل نکنید فقط واکنش ها را آن گونه که هست بنویسید.بعد از اتمام تمرین یا بعد از دوره ی ۱۴ روزه میتوانید واکنش ها را تجزیه تحلیل کنید یا اصلا این کار را نکنید

12 اگر قبل یا هنگام تمرین خسته هستید به تمرین ادامه دهید چون بر روی ذهن ناخود آگاه کار می کنید و لازم نیست کاملا هوشیار باشید

13 در یک دوره ۱۴ روزه میتوانید بر روی چند خواسته که در یک حیطه نیستند کار کنید. مثلا اگر برروی احساس آرامش کار می کنید جمله ی احساس خوشبختی یا اعتماد در همان زمینه است و میتوانید روی موضوعات مالی یا اجتماعی تمرین کنید

💞 تمرین در زمینه موضوعات روان شناسی را صبح انجام دهید مثلا " الان خیلی خوشحالم" و هنگام عصر " موقعیت های تجاری به خوبی پیش می روند" را تمرین کنید

14 حداقل ۱ هفته بین دوره ۱۴ روزه تمرین نکنید و دوباره تمرین در همان زمینه را آغاز کنید

15 تمرین کنید و پشتکار داشته باشید تنها مانع رسیدن شما به هدفتان ذهن شماست هنگامی که اراده کنید زندگی آنچه را میخواهید تحقق میبخشد

16در مورد این تمرین با هیچ کس صحبت نکنید فقط بعد از اینکه به نتیجه رسیدید در مورد آن بگویید

💞 الهـ💗ــــی شکـــرت 

جذبمراقبه بافرشتگان بیوکنزی بازی فراوانی.مچکرم از خدایم فرشته ههایم؛میکاییل جبرییل از خواهرم که جزوه را به من داد از دوستای خواهرم  استادانم مطلب برازنده اسبقی حلت  آزمندیان اقای عزیز عباسمنش  از همه کسانی که کمک کردند زندگیم را کشف کنم ممنونم همسرم  مرسی که هستی. 
رضوان جون سلام من چندتاخواسته دارم که کمی مرتبط به همن .فقط یکیشون روبنویسم و۲۱باربخونم یااینکه چند ...

سلام نه یکی بنویس  بیستو یک بار بگو وتکرار کن چهارده روز.

جذبمراقبه بافرشتگان بیوکنزی بازی فراوانی.مچکرم از خدایم فرشته ههایم؛میکاییل جبرییل از خواهرم که جزوه را به من داد از دوستای خواهرم  استادانم مطلب برازنده اسبقی حلت  آزمندیان اقای عزیز عباسمنش  از همه کسانی که کمک کردند زندگیم را کشف کنم ممنونم همسرم  مرسی که هستی. 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

سلام من خیلی نا امیدم یه مدته میخوام یکاری کنم هزارتا مشکل میوفته جولو پام خسته شدم به من بگین از فر ...

عزیزم من میتونم قانون جذبو بهتون اموزش بدم .با بقیه چیزای که گذاشتم تاپیک بعدیم. اگه دوست دارین بگید تا شمارمو بدم خدمتتون تا عضو گروهتون کنم وشرایطو بگم خدمتتون.

من خیلی وقته میخوام اینو انجام بدم امااااااا

یه جا خوندم ۲۱ بار بنویسیم توی۱۴ روز

یه گفته بود ۲۱ بار بگیمش فقط

اخرشم نفهمیدم کدومه ک انجام بدم😑☹

چرا باید بخاطر رفتار خشنم معذرت بخوام؟؟؟؟  اونایی که منو به اینجا رسوندن , هیچوقت ازم معذرت نخواستن...                                                 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻                                                   میشه واسم دعا کنید به خواستم برسم؟ممنون                     
من خیلی وقته میخوام اینو انجام بدم امااااااا یه جا خوندم ۲۱ بار بنویسیم توی۱۴ روز یه گفته بود ۲۱ ب ...

اصلش بیستو یک روز هست سه هفته. .باید اینقدر تکرارش کنی که باورت بشه اون چیزو بدست اوردی.

اصلش بیستو یک روز هست سه هفته. .باید اینقدر تکرارش کنی که باورت بشه اون چیزو بدست اوردی.

مرسی

چرا باید بخاطر رفتار خشنم معذرت بخوام؟؟؟؟  اونایی که منو به اینجا رسوندن , هیچوقت ازم معذرت نخواستن...                                                 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻                                                   میشه واسم دعا کنید به خواستم برسم؟ممنون                     

نسبت به تکنیک ۵*۵۵ چطوره؟

یادداشت  :👈آنها که موهای صاف دارند فر می‌زنند و آنها كه موی فر دارند موی‌شان را صاف می‌كنند ...عده‌ای آرزو دارند خارج بروند و آنها كه خارج هستند برای وطن دلشان لك زده و ترانه‌ها می‌سُرايند...مجردها می‌خواهند ازدواج کنندمتأهل‌ها می‌خواهند مجرد باشند!عده‌ای با قرص و دارو از بارداری جلوگيری می‌كنند و عده‌ای ديگر با قرص و دارو میخواهند باردار شوند!لاغرها آرزو ﺩﺍﺭﻧﺪ چاق بشوندو چاق‌ها همواره حسرت لاغری را می‌كشندشاغلان از شغلشان می‌نالندبیکارها دنبال همان شغلندفقرا حسرت ثروتمندان را می‌خورندثروتمندان دغدغه‌ی نداشتن صفا و خون‌گرمیِ فقرا دارند؛ افراد مشهور از چشم مردم قایم می‌شوند مردم عادی می‌خواهند مشهور شده و دیده شوند!سیاه‌پوستان دوست دارند سفیدپوست شوند و سفیدپوستان خود را برنزه می‌کنند ...و هیچ‌کس نمی‌داند تنها فرمول خوشحالی این است: "قدر داشته‌هایت را بدان و از آنها لذت ببر" قانونهای ذهنی می‌گویند خوشبختی یعنی "رضایت"، شکرگزاری؛مهم نیست چه داشته باشی یا چقدر، مهم این است که از همانی که داری راضی و شکرگزار باشى ...آنوقت ”خوشبختی❤️ ...!
نسبت به تکنیک ۵*۵۵ چطوره؟

5*55رو اطلاع ندارم عزیزم نمیدونم.

5*55رو اطلاع ندارم عزیزم نمیدونم.

http://mohammaddelnevis.blogfa.com/post/123

یادداشت  :👈آنها که موهای صاف دارند فر می‌زنند و آنها كه موی فر دارند موی‌شان را صاف می‌كنند ...عده‌ای آرزو دارند خارج بروند و آنها كه خارج هستند برای وطن دلشان لك زده و ترانه‌ها می‌سُرايند...مجردها می‌خواهند ازدواج کنندمتأهل‌ها می‌خواهند مجرد باشند!عده‌ای با قرص و دارو از بارداری جلوگيری می‌كنند و عده‌ای ديگر با قرص و دارو میخواهند باردار شوند!لاغرها آرزو ﺩﺍﺭﻧﺪ چاق بشوندو چاق‌ها همواره حسرت لاغری را می‌كشندشاغلان از شغلشان می‌نالندبیکارها دنبال همان شغلندفقرا حسرت ثروتمندان را می‌خورندثروتمندان دغدغه‌ی نداشتن صفا و خون‌گرمیِ فقرا دارند؛ افراد مشهور از چشم مردم قایم می‌شوند مردم عادی می‌خواهند مشهور شده و دیده شوند!سیاه‌پوستان دوست دارند سفیدپوست شوند و سفیدپوستان خود را برنزه می‌کنند ...و هیچ‌کس نمی‌داند تنها فرمول خوشحالی این است: "قدر داشته‌هایت را بدان و از آنها لذت ببر" قانونهای ذهنی می‌گویند خوشبختی یعنی "رضایت"، شکرگزاری؛مهم نیست چه داشته باشی یا چقدر، مهم این است که از همانی که داری راضی و شکرگزار باشى ...آنوقت ”خوشبختی❤️ ...!