2777
2789
عنوان

مهمان سرزده

4058 بازدید | 66 پست

سلام بیاید از دسپاچه گیتون وقتی مهمون سرزده اومده خونتون بگیدیا چه غذایی درست کردید

اگه اخلاقم بده عوضش دستپختم خوبه😌دوست داشتی اخلاقم خوب بود گرسنه میموندی   

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من اوایل عروسیم بود یه روز کل خونه نامرتب ظرفا نشسته هیچیم واسه پذیرایی نداشتم توخونه عمه های شوهرم اومدن خیلی خجالت زده شدم منتظر موندم تا شوهرم از سرکار اومد میوه آورد شامم چون دیر بود ماکارونی گذاشتم آخه ساعت ۷ شب میرن مهمونی سرزده 🤕

باهاشون اوکی باشم ماکارونی و جوجه کباب نباشم فقط چای

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام

از قدیم گفتن مهمون هرکی😐 غذا هر چی😐

یعنی وقتی مهمون سر زده میاد هرچی توی خونه داشتی باید بزاری جلوش...نباید توقع غذاهای آنچنانی داشته باشن ازت😋

❣🖤مهربانی رسمِ دل های پاک است🖤 ❣

خیلی بده سرزده جایی رفتن من خودم همیشه رعایت میکنم ولی کسی واسع من رعایت نمیکنه 😑

من نمیتونم برا مهمون سرزده غذا درست کنم چون مهمون که دعوت میکنم دوروز قبل از مهمونی تو آشپزخونه ام ه ...

وای دقیقا من همیشه مهمون سرزده بیاد استرس میگیرم 

من یه بار مهمون سر زده اومده برام خونم یکم نامرتب بود ..۷ساله ازش گذشته ولی درس عبرت شده برام ک همیشه خونم مرتب و تمیز باشه ..برا شامم اگه خیلی یهویی و دیر وقت بیان یه مرغ میگیرم کباب میکنم بی دردسر ..

من لایق بهترینام.برای حل مشکل شوهرم یه صلوات مهمونمون کنید.لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین

مهمان سرزده داشتم تازه منو هم داد بهم غذاهای دریایی😕

البته مهمان برادرشوهرم بود سرظهر بهم زنگ زد و خاهش کرد مهمونداریش کنم اتفاقا اونروز مریض بودم و میگرنم عود کرده بود..ایییی یادم میفته چقد زحمت کشیدم حرومششششش

چشمان تو آفریقاست..