2777
2789
عنوان

امفالوسل

3300 بازدید | 29 پست

سلام دوستان کسی هست که جنینش امفالوسل داشته باشه و سقط کرده؟دنبال علتش رفت؟مشکلش چی بود؟ژنتیکی؟حاملگی بعدی چطور بود؟ممنون میشم اگه اطلاعاتی دارین در اختیارم بزارین

و مرگ آخرین سنگرم...

منم امروز ک رفته بودم ان تی گفتن جنین مشکل امفالوسل  داره و باید سقط کنی 

خیلی  ناراحتم

نمیدونم از چی اینجوری شده

شما سقط کردی؟

بعدش باردار شدی؟

من نظر ب معجزه ی خدا دارم...😍😍😍😍😍 خدایا ممنونم بایت هدیه قشنگت♥️♥️🧡🧡

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام منم تازه سقط کردم بخاطراین مشکل نمیدونیدعلتش چیه؟ ممکنه ژنتیکی باشه؟

دکتر من میگفت جهش کروموزومی هست و کلا تو هر بارداری ۱٪ امکان داره این اتفاق بیفته 

شما تو کدوم شهر هستی؟ 

من تصمیم گرفتم آزمایش ژنتیک بدم ک مطمئن بشم 

هرچند که دکترم میگفت نیازی نیست 

شما تو چند هفته متوجه مشکل جنین شدی ؟ 

ان تی چند بود؟ 

و ایا مشکل دیگه ای نداشت؟

منم امروز ک رفته بودم ان تی گفتن جنین مشکل امفالوسل  داره و باید سقط کنی  خیلی  نارا ...

سلام من تازه سفط کردم یک ماهه

متاسفانه نمیدونم علتشو امامقاله ایی که خوندم نوشته درزنان زیربیست سال وکسانی ک کافئین مصرف میکنن شایع

دکتر من میگفت جهش کروموزومی هست و کلا تو هر بارداری ۱٪ امکان داره این اتفاق بیفته  شما تو کدوم ...

من اصفهانم

۱۱هفته مشکل داشته امادکترم احتمال داده برطرف بشه نگفته بهم انومالی فهمیدم

متاسفانه ۲۰ هفته سقط شد

شماالان بچه دارین؟

نه عزیزم 

بارداری اولم بود و منم ماه پیش سقط کردم 

چون تو اون تاپیک گفتی ژنتیکی ترسیدم 

چون منو شوهرم فامیل نیستیم 

عزیزم من بچم امفالوسل بود بعد بدنیا اومدنش عملش کردیم الان ۶ماهه که بدنیا اومده حالش عالیه

خداروشکر عزیزم،بمنم گفتن آمفالوسل داره خیلی استرس دارم گفتن آمینیوسنتز انجام بدم ،شما آزمایش آمینیوسنتز دادی؟

بله آزمایش آمینو سنتز رو انجام دادم

ببین دکترا بمن میگن حتی اگ آمینیوش هم خوب باشه ممکنه بچه بارشدش وبدنیااومدنش مشکل وبیمارژ پیداکنه والان اجازه سقط بهم دادن ولی خودم نمیدونم چیکارکنم.

ببین دکترا بمن میگن حتی اگ آمینیوش هم خوب باشه ممکنه بچه بارشدش وبدنیااومدنش مشکل وبیمارژ پیداکنه وا ...

اول امینو رو بده اگر خوب بود برو سراغ دکتر جراح اطفال 

مگه بچه دار شدن به این راحتیه اگر سقط کنی میدونی بعدش چقدر عوارض داره به این فکر کن شاید مثل دختر من بعدش مشکلی نداشته باشه 

برو تایپک من در باره کارایی که کردمو بخون 

دکتر امرا... سلیمی که تهران هم مطب داره دخترمو عمل کرد