2777
2789
عنوان

با شوهر خیالی چه باید کرد

215 بازدید | 31 پست

من به شدتتتتتتتتتتتتتتت خیال پردازم ، هرررررچیزبو که بگید تصور می‌کنم تو ذهنم و سناریو های مختلف می‌سازم در مورد هر موضوعی 

حتی مهمون هایی که به خونمون میان

البته طوری نیست کل روز درگیرش باشم 

فقط وقتایی که اهنگ گوش میدم و آخر شبا قبل خواب اینطوریم 

از بچگی همین بودم 

یادمه کلاس اول بودم ، با یکی از پسرای فامیل دور تازه آشنا شدم بودم ( منطورم اینه که تاحالا ندیده بودمش چون شهر ما نبودن) ۲۰۰۰بار عروسیمو باهاش تصور کردم 😐

اصن نه فقط تو این زمنیه ، تو زمینه های دیگه هم همینم ، هر اتفاقی که تو آینده امکان داره برام بیفته

واقعا نمیدونم چیکار کتم دیگه

پدرم یه دوستی دارع ، دوتا پسر و یه دختر داره 

پسر بزرگه چند ساله ازدواج کرده پسر کوچیکه هنوز مجرده 

پدرم باهاشون زیاد سروکار داشته ، رفته خونشون یه وسیلشونو درست کرده و....

انقد هی گفت بچه هاش خیلیی با ادبن و اقان،  تا اذان میدن سریع میرم نماز میخونن، نمیدونم پسره فلان جا کار میکنه

داشتم از فضولی میمردم ببینم قیافه این بشر چطوریه ( من با بابام راحتم تقریبا، ینی بعصی حرفارو راحت میتونم یهش بگم )

تا اینکه چند وقت بهش گقتم بابا این آقا کیان که انقد ازش تعریف میکنی پروفایلشو تو تلگرام،  اینایی جایی نداری ، ببینم چه شکلیه دارم میمیرم از کنجکاوی 😂

تا اینکه نگاه کردم دیدم ، بابام راست میگه.  پسر خیلیی موجه ای بنطر میرسه 😁

حالا از وقتی عکسشو دیدم هی خودمو باهاش تصور می‌کنم که ازدواج کردیم 😂😂

و همه اینا درصورتیه که نه من اونو حضوری دیدم نه اون منو😂🤣🤣🤣

اون اصن نمیدونه من وجود خارجی دارم

من همینجوریش ذهن خیالپردازی دارم ،آهنگ گوش میدم بدتر میشم ، خدا نکنه یه قضیه ای هم پیش بیاد دیگه بیچارم😬😐😁😂

اینم بگم ۲۳سالمه

تا الان ۲۰۰بار عروسیمونو باهاش تصور کردم مخصوصا اون قسمت که دست در دست هم از در تالار میایم تو😂

چه کنممممممممم

شمام از این خیالات داشتید تاخالا 

اگه خدا بخواد میشه 😍😘

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

او من سه فصلم تموم کردم از خیالپردازی هام😂

میگن یه نوع بیماریه ولی هرچی که هست ازش راضیم حال میده😅

لطفا تا زمانی که به بلوغ فکری نرسیدی نظر منو ریپلای نکن! فضای مجازی برای خالی کردن عقده ها نیست پس حد خودمونو بدونیم🩵 آدم ها مثل کتاب اند! از روی بعضیا باید مشق نوشت، بعضی هارا باید چند بار خواند تا مطالبشان را درک کرد! ولی بعضی هارا باید نخوانده کنار گذاشت. اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر! شاید نور خودت باشی✨ 🩵intp🩵

چند سالتونه

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

از کار و زندگی میندازتت خیال پردازیخیال پردازی مال تنهایی بیش از اندازه اسسنتم کم نیست سنی هست ک. می ...

دوست دارم برم تو رابطه ولی نمیتونم یه پسرا اعتماد کنم خیلییی عوضین

اگه خدا بخواد میشه 😍😘

منم اینجوریم

مخصوصا به قول خودت اهنگ بذارم دیگه غرق میشم توی خیال

من اذیت میشدم ذهنم خسته بود

تو ماشین فکر میکردم

بیرون فکر میکردم

موقع خوابیدن

موقع مهمونی

موقع غذا خوردن همیشه درحال تخیل بودم

ولی سعی کن ترک کنی . اگه خواستی راه حل خودمو بهت میگم

میشه ی صلوات برای بچه هام بفرستی؟♥️🌸♥️🌸

راجب چیزای های دیگه مثل نمیدوم گوشی یا وسیله که میخای داشته باشی یا کلا چیزه دیگه که بخای داشته باشی در این حد خیال پردازی کردی؟ و اگه کردی بدستش آوردی؟

🚫🚫🚫🚫🚫🚫کاربر مرد 🚫🚫🚫🚫🚫🚫          

گفتم تو گفته هام ۲۳

دانشگاه میرین؟

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.