2777
2789
عنوان

خواستگار

235 بازدید | 30 پست

فردا قراره برم کافه با دوستم کسی و ک بم معرفی کرد برا ازدواج و ببینم ولی نمیدونم چرا دلم راضی نیس

گیرم ک خلق را ب طریقی فریفتی(:بادست انتقام طبیعت چ میکنی؟؟؟

برو یه نظر کن خوشت نیومد که بیخیال

تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی   و خدا سرشار از انرژی مثبته                                          لبخند بزن دوستم :)            

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب برو راضی نبودی بگو نمیخام 😶

هیچ وقت تو دنیای مجازی غصه خوشبختی دیگران رو نخور اون اگه خوشبخت بود اون گوشی کوفتی از دستش میوفتاد😒خوشبختی به گفتن نیست به حس کردنه・_・;)⁩

چرا ؟؟

قرار به زودی خدا دوتا دختر دوقلو خوشگل بهم هدیه بده واسه دیدنشون لحضه شماری میکنم 💜 لطفا با اون دل های پاکتون برام دعا کنید که بتونم مادر خوبی براشون باشم و درست بزرگشون کنم 😍و سالم باشن تن درست💚 
اخه عکسشو دیدم خوشم نیومد دوستم اصرار داره حضوری ببینمش

حالا برو شاید خوشت اومد...

قرار به زودی خدا دوتا دختر دوقلو خوشگل بهم هدیه بده واسه دیدنشون لحضه شماری میکنم 💜 لطفا با اون دل های پاکتون برام دعا کنید که بتونم مادر خوبی براشون باشم و درست بزرگشون کنم 😍و سالم باشن تن درست💚 
شاید بخاطر اینکه اعتماد کافی به دوستت نداری یا اینکه بیوگرافی خواستگارت چنگی به دلت نزده

دقیقا اخه دوستم مطلقس اون اقام کارمند دادگستریه

اونجا مجبورتون نکنن عقد کنین یوقت    

😁

دقیقا اخه دوستم مطلقس اون اقام کارمند دادگستریه

مگه هرکی مطلقس ادم قابل اعتمادی نیس😐

مگه هرکی مطلقس ادم قابل اعتمادی نیس😐

ن چون بخاطر شیطون بودنش طلاق داده شوهرش.از دبیرستان میشناسمش شیطونه...بهش گفتم جوابم منفیه ولی اصرارش برام سواله

ن چون بخاطر شیطون بودنش طلاق داده شوهرش.از دبیرستان میشناسمش شیطونه...بهش گفتم جوابم منفیه ولی اصرار ...

چمیدونم والا 🙄 خو برو ببینش که دوستت ناراحت نشه ولی بعد بگو نه😀