2777
2789
عنوان

باردار نشدن با وجود فولیکول خوب

| مشاهده متن کامل بحث + 27538 بازدید | 74 پست

عزيزم منم مثل شما بودم چند سال هر ماه هم ميرفتم دكتر سونو ميدادم حتي فوليكول ٢٠هم داشتم عكس رنگي مشكلي نداشت كلا هيچ مشكلي نداشتم تا اينكه ارديبهش امسال iuiكردم استراحت مطلق بودم خيلي اميد داشتم اما حتي يه روزهم عقب ننداختم پريود شدم باز رفتم دكتر گفت اين ماه استراحت كن ماه ديگه لاپرا كنم ببينم مشكل رحمي داري يا نه حتي وقت عمل هم گرفتم با خيال راحت رفتم مسافرت از قايق و اسب سواري گرفته تا شنا شيرجه كاري نموند كه نكنم خودمو تخليه كردم وقتي برگشتم تهران سينم درد ميكرد رفتم دكتر گفتم ديدي بچه دار نشدم مشكل سينه هم گرفتم  از دادم ديدم باردارم اونم با تيتر بتا خيلي بالا دقيقا همون ماهي كه اصلا انتظار نداشتم باردار شدم نصيحتم به شما اينه اگر مشكلي نداري فقط ريلكس كن و بهش فكر نكن حتما باردار ميشي ☺️☺️☺️

من روز تخمک گذاریم زیر دلم خیلی درد میگیره دمر میخابم بهتر میشم

من نمیدونم برا من علائمش چیه😓😳

روز ها،،،،ماه ها،،،،ساعتها،،،،ثانیه هاااا،،همینطور داره میگذره امااااا😔😔😔😔😔دریغ از اینکه یه چیزی میخوام و نمیشه،،،خدایاااا همینجور روزا داره میگذره نمیخوای بهم نیم نگاهی کنی!!!!!!؟؟؟؟😔😔😔اینجا روی زمینت یکی هس که دلش خیلی گرفتهههه،،دلش یه معجزه میخواد،یه نگاه از طرف توووو،میشه بهم نگاه کنی و این ماه بشه همون چیزی که من میخوام!!!!!!؟؟خدایااااااا فقط یه معجزه،یه هدیه،یه لطف،خواهش میکنم ازت😔😔🙏🙏🙏😔😔😔،،،میشه برا نی نی دار شدنم یه صلوات بفرستی!!؟؟ممنون❤  ،،،،،،خدایااااااا داره به یسال نزدیک میشه،یه ماه دیگه میشه یسال که منتظر نی نی ام نمیخوای بهم نگاه کنی؟؟؟!!!!😔😔بخدا خستممممم دارم فکر میکنم نکنه نازا هستم،خدایاااا تو رو به بزرگیت قسم میدم این ماه هدیه بهم بده،همش دارم روزا رو میشمارم،،هی میگم این ماه حتما مامان میشم ولی.....😔😔😔خدایاااااا نگام کن.خواهش میکنم ازت😔😔💔 خدایاااااا یسال شد و ندادی💔😔خواهش میکنم ازت بهم نگاه کن،توروبه بزرگیت قسم میدم بهم نگاه کن،خواهش میکنم😔😔💔💔💔💔💔🙏🙏خدایاااااااا شکرت بخاطر هدیه ای که دادی،ممنونمممممممم،مرسی بابت معجزه ات ممنون که لایقم کردی یه دنیاااااااا ممنون❤❤❤❤امروز بالاخره بی بی چکم مثبت شد ۱۳۹۹/۴/۲۰😍😍میشه یه صلوات مهمونم کنین؟؟!❤😍ممنون❤❤😍😍گر نگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد😍😍😍نی نی قشنگم میدونم خداحافظ و مراقبته عزیز مادر💖انشالله به همین زودیا صدای قلب قشنگتو بشنوم عزیز مادر👶👶💖💖،،خدایااااااا کنجد کوچولومو به تو میسپارم🙏🙏💖💖💖😍😍😍👶👶👶خدایااا شکرت ممنونتم،امروز صدای قلب فندقیمو شنیدم خدایا هزاران مرتبه شکرت عاشقتم1399/5/9💖💖😘😘😍😍👶👶🙏🙏خدایا به موقع اش سالم بزار بغلم ممنون خدا جونم💖😘😍👶🙏امروزاولین سونو رفتم۹۹/۶/۱۵خداروشکرخوب بود خدایاجون ممنون😘❤خدایا شکرت❤

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بهترين رابطه هم يه شب در ميون من احساس كردم تايمي كه دكترا ميگن تخمك ازاد ميشه زياد مهم نيست چون واسه من اخراي سيكلم باردار شدم الانم سن جنين از نظر سونو كمتر از پريوديمه چون اواخر سيكلم لقاح صورت گرفته خيلي درگير وسط سيكل نباش از بعد پريود يه رابطه منظم داشته باش

اخه هر روز اسپرم ضعیف نمیشه؟

میگن هر کی پسر میخواد یه روز درمیون که اسپرم خوب باشه،هر روز احتمال دختر و بالا میبره،حالا منی که فعلا در انتظارم فرقی نداره دختر و پسریش فقط بشه سالم باشه تا از این فکر و خیال و ناراحتی در بیام

روز ها،،،،ماه ها،،،،ساعتها،،،،ثانیه هاااا،،همینطور داره میگذره امااااا😔😔😔😔😔دریغ از اینکه یه چیزی میخوام و نمیشه،،،خدایاااا همینجور روزا داره میگذره نمیخوای بهم نیم نگاهی کنی!!!!!!؟؟؟؟😔😔😔اینجا روی زمینت یکی هس که دلش خیلی گرفتهههه،،دلش یه معجزه میخواد،یه نگاه از طرف توووو،میشه بهم نگاه کنی و این ماه بشه همون چیزی که من میخوام!!!!!!؟؟خدایااااااا فقط یه معجزه،یه هدیه،یه لطف،خواهش میکنم ازت😔😔🙏🙏🙏😔😔😔،،،میشه برا نی نی دار شدنم یه صلوات بفرستی!!؟؟ممنون❤  ،،،،،،خدایااااااا داره به یسال نزدیک میشه،یه ماه دیگه میشه یسال که منتظر نی نی ام نمیخوای بهم نگاه کنی؟؟؟!!!!😔😔بخدا خستممممم دارم فکر میکنم نکنه نازا هستم،خدایاااا تو رو به بزرگیت قسم میدم این ماه هدیه بهم بده،همش دارم روزا رو میشمارم،،هی میگم این ماه حتما مامان میشم ولی.....😔😔😔خدایاااااا نگام کن.خواهش میکنم ازت😔😔💔 خدایاااااا یسال شد و ندادی💔😔خواهش میکنم ازت بهم نگاه کن،توروبه بزرگیت قسم میدم بهم نگاه کن،خواهش میکنم😔😔💔💔💔💔💔🙏🙏خدایاااااااا شکرت بخاطر هدیه ای که دادی،ممنونمممممممم،مرسی بابت معجزه ات ممنون که لایقم کردی یه دنیاااااااا ممنون❤❤❤❤امروز بالاخره بی بی چکم مثبت شد ۱۳۹۹/۴/۲۰😍😍میشه یه صلوات مهمونم کنین؟؟!❤😍ممنون❤❤😍😍گر نگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد😍😍😍نی نی قشنگم میدونم خداحافظ و مراقبته عزیز مادر💖انشالله به همین زودیا صدای قلب قشنگتو بشنوم عزیز مادر👶👶💖💖،،خدایااااااا کنجد کوچولومو به تو میسپارم🙏🙏💖💖💖😍😍😍👶👶👶خدایااا شکرت ممنونتم،امروز صدای قلب فندقیمو شنیدم خدایا هزاران مرتبه شکرت عاشقتم1399/5/9💖💖😘😘😍😍👶👶🙏🙏خدایا به موقع اش سالم بزار بغلم ممنون خدا جونم💖😘😍👶🙏امروزاولین سونو رفتم۹۹/۶/۱۵خداروشکرخوب بود خدایاجون ممنون😘❤خدایا شکرت❤
من کلومفین سه دوره خوردم نشد بعدش یه دوره لتروزول خوردم اون ماه باردار شدم

گلم میشه یکم برام توضیح بدی ؟یکم امید دلم میخواد😢مثلا اینکه بعد چند ماه اقدام باردار شدی ؟عکس رنگی هم گرفته بودی؟؟قبل از مصرف قرص هم فولیکول بالغ داشتی؟ بعد اینکه تو این تاپیک گفتی دو دوره لتروزول خوردی نتیجه نکرفتی فکر کنم جابجا گفتی !با کلومفین باردار شدی؟

گلم میشه یکم برام توضیح بدی ؟یکم امید دلم میخواد😢مثلا اینکه بعد چند ماه اقدام باردار شدی ؟عکس رنگی ...

من بعد یه سال اقدام باردار شدم. این وسطم کلی دارو های گیاهی از عطاری گرفتم خوردم که بدتر پریودمو بهم زد عزیزم استرس نداشته. باردار میشی. من فولیکولم هم خوب بود شوهرمم مشکلی نداشت ولی نمیدونم چرا نمیشدم. ولی اون ماهی که لتروزول خوردم جواب داد. نه عکس رنگی نگرفتم. دکتر گفته بود اگه لتروزول جواب نداد عکس رنگی بگیر. فقط آروم باش و اصلا بهش فکر نکن. یه روز درمیونم رابطه داشته باش ایشالا که به زودی مامان میشی.🌸