2777
2789

دوستای گلم نیاز به نظراتتون دارم. شما توی مراسم خواستگاریتون چی پوشیدین؟ چه مواردی برای روی میز پذیراییتون قرار دادین؟ آرایش داشتین یا خیر؟؟صحبتها یا سوالات ضروری که خانواده دختر باید داشته باشن توی مراسم چیا هستن؟ زمان‌ مناسب برای برگزاری جلسه خواستگاری چه ساعتی از روزه؟؟ ممنون میشم💐با آرزوی خوشبختی و سعادت برای همگی

یکی بود تو نی نی سایت میگفت ما پاپ کورن هم گذاشتیم🤣🤣🤣🤣🤣🤣انقده خندیدم همش دامادو در حال پاپ کورن خوردن تصور میکردم انگار اومده سینما

آدامسی و آدامسی تو مبصر کلاسی تو امتحان فارسی نمره ی بیست میخواستی حالا که شدی رفوزه دلم برات میسوزه گریه نکن زار زار میبرمت شالیزار میفروشمت ۴ هزار ۴ هزار قدیمی خاک بر سر رحیمی رحیمی بیچاره ۴۰۰ تا بچه داره وقتی میره اداره سر کچلش میخواره 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عین یه مهمونی معمولی برگزار کردیم لباس هرچی راحتی و توش اعتماد به نفس داری بپوش حرف و سوال هرچی که واقعا برات مهمه و دغدغه های ذهنیت درباره ازدواجه بپرس(اگه نمیدونی چی برات مهمه وقت ازدواج نیست). از روز اول خودتون باشین که تا روز آخر تو اون زندگی راحت باشین😊

اگر زندگی خانوادگی پرتنشی داریم و تحصیلات و تخصص در زمینه خانواده نداریم نسخه ناموفق زندگی خودمون را برای بقیه نپیچیم ! مثال: همه مردها فلانند، همه زنها فلانند، به شوهر رو نده، جواب بدیشونو با بدی بده، ازدواج نکن، ازدواج بکن، بچه بیار زندگیت شیرین شه... حسن ختامشم اینه که روانشناس و مشاور هیچی حالیشون نیس من خودم یه پا مشاورم!  شما اگه بیل زن بودی که در خونه خودتو سرسبز کرده بودی عزیزدل   

لباس که من شومیز و شلوار پوشیدم آرایش یه کوچولو کردم مراسممون شب بود حدودا ۸ شب میوه و شیرینی و چای و شربت و آجیل پذیرایی کردیم حرف هم حرفای معمولی بود جلسات بعد در مورد مهریه و اینا حرف زدیم

یکی بود تو نی نی سایت میگفت ما پاپ کورن هم گذاشتیم🤣🤣🤣🤣🤣🤣انقده خندیدم همش دامادو در حال پاپ کور ...

به چه خواستگاری باصفایی😁

اگر زندگی خانوادگی پرتنشی داریم و تحصیلات و تخصص در زمینه خانواده نداریم نسخه ناموفق زندگی خودمون را برای بقیه نپیچیم ! مثال: همه مردها فلانند، همه زنها فلانند، به شوهر رو نده، جواب بدیشونو با بدی بده، ازدواج نکن، ازدواج بکن، بچه بیار زندگیت شیرین شه... حسن ختامشم اینه که روانشناس و مشاور هیچی حالیشون نیس من خودم یه پا مشاورم!  شما اگه بیل زن بودی که در خونه خودتو سرسبز کرده بودی عزیزدل   

آرایش ملایم داشته باش 

من که انقدر هول شدم‌یادم رفت یه کرم بزنم😅

لباس روشن بپوش هر جور هستی و عقیده دادی لباس بپوش  اگر چادری هستی چادر سر کن اگر نه همون چیزی که همیشه هستی ( خودت باش )

كت شلوار يا دوپيس با ساپورت ضخيم 

مثل مهمانهاي ديگه پذيرايي ميكنيم ميوه شيريني مناسب فصل شربت بستني چايي 

شكلات و تنقلات داشتيم ميذاريم نبود هم همون موارد پذيرايي روي ميزهاست  گاهي تو جلسات بالاتر چندشاخه گل هم ميذاريم

ارايش در حد نرمال كرم رژ و خط چشم

عصر و شب باشه بهتره

دغدغه هاي ذهني ادمها فرق داره هر چيزي فكر ميكني اولويت داره برات بترتيب بيان كن به روابطش و رفتارهاش توجه كن ادمها معمولا طوري رفتار ميكنند كه عادت كردند عادتها علايق روابط و صميمتها ميتونه تو شناخت كمكت كنه شنيده ها كافي نيست يك ابزاره براي سنجش و سعي كن تو موقعيتها و واكنشهاي مختلفش شناختت را بيشتر كني بيشتر از حرف زدن و كوش بده بيشتر از گوش دادن نگاه كن