2777
2789
عنوان

جنسیت بچه

| مشاهده متن کامل بحث + 291 بازدید | 22 پست

بهش بگو هرچی کاشتی برداشت کردی!نه به شما ربطی داره گلم نه اون طفل معصوم

نازشو نکش

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰

این توقعات و امیدهای واهی بیشترش به خاطر روشهای تعیین جنسیت هست که همش الکیه اونایی هم که نتیجه گرفتن اگه رژیم و هیچی هم رعایت نمیکردن تقدیرشون این بوده .اگه این امید رو نداشت اینهمه تو ذوقش نمیخورد اکثر افرادی که تعیین جنسیت میرن بعد نمیتونن با جنس برعکسش کنار بیان .

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گلم منم اینجوری بودم .با رژیم‌شروع کردم .تخمک گزاری حفظ کردم.تمام علائمم پسره .تمام ۲۸ تست خونگی را انجام دادم‌تماما نشون داد پسره ولی سونو گفت دختره وقتی شوهرم بالاسرم از دکتر شنید که دختره کلا ریخت بهم .دو روز اصلا باهم حرف نمیزدیم .خیلی گریه کردم خیلی .دیگه بهم هیچ توجهی نمیکرد .ولی بعد از چند روز به خود اومد و گفت تو که مقصر نیستی و مشکل از منه چون تعیین جنسیت بیشتر از مرده.خواست خدا بوده .از اون به بعد دیگه رفتارش خوب شد.شوهر شما هم نیاز به زمان دارند 

خدایا خیلی دوستت و دوستش دارم .

عایا پسر تخم طلا میذاره؟از یه لخاظ درکت میکنم منم حاملم همش دلم کاکائو میخاست جون میدادم واسه جوجه.هرکی میدید میگفت دختره .شکمم کوچیک بود .قیافم هیچ تغییری نکرده بود لباس صورتی خریدم چندتیکه واسش اسم گذاشتم شدهمه دنیام.ارزوم بود زودی یغلش کنم موهاشو ببندم جونمو فداش کنم.نمیدونم شونزده هفته یا هجده هفته رفتم سونو گفت پسره لال شدم یهو پاچیدم.اومدم خونه تا دوروز زجه میزدم میگفتم چرا پسر دادی مگه نمیدونی من منتظر دخترم.خلاصه کفر گفتم زر زدم ی کم گذشت قبولش کردم.هرهفته میرم واسع اسکن جنین.میبینمش واسش اسم گذاشم چندتا سرهمی قشنگ ابی گرفتم .بلاخره بچمه عاشقشم جونمو فداش میکنم همین که سالمه خدا بمن رحم کرد کفر گفتم ازمن نگرفتش هررور شاکرم.بی خیال زمان مشکلو حل میکنه کنار میاد باهاش.ولی باورکن کن دختر پسر فرق نداره.سلامتیش مهمه

دلتنگ چهره ای هستم که نمیدانم خاک باان چه کرده
عزیزم مهم اینه که سالم وسروقت بیاد شوهرتم کم کم قبول میکنه.میشه بگی رزیم چطوری گرفتی؟ اقدامت روز تخم ...

والا رژیمی که گرفتم دوماه قبل رابطه کلا لبنیات رو حذف کردم سردیجات وترشیجات هم حذف شد فقط گرمیجات میخوردم روز تخمکگذاریمم رابطه داشتیم شوهرمم گرمیجات میخورد شب رابطمون هم قهوه تلخ خورد وبا جوش شیرینم شستشو دادم خودمو 

گلم منم اینجوری بودم .با رژیم‌شروع کردم .تخمک گزاری حفظ کردم.تمام علائمم پسره .تمام ۲۸ تست خونگی را ...

اره دقیقا عین شوهر من واقعا به زمان نیاز داشت من عجله میکردم الان چند روزیه خیلیییی رفتارش خوب شده شده مثل قبلنا که بهم میرسید وتوجه میکرد دیروزم بهم گفتش تو که تقصیری نداری من از دست تو ناراحت نبودم شوکه شدم که چرا با این همه تلاش دختر شد ولی الان برام مهم نیست خیلی خوشحالم الان

والا رژیمی که گرفتم دوماه قبل رابطه کلا لبنیات رو حذف کردم سردیجات وترشیجات هم حذف شد فقط گرمیجات می ...

سلام. میشه لطفا بگین برای وقتی که رژیم پسر داشتین اقدامتون چه جوری بود؟ چند بار اقدام کردین و چه روزایی از سیکل؟؟؟؟

من سپردم به خدا،هرچه خودش میخواهد... 💚