2777
2789
عنوان

جنسیت بچه

291 بازدید | 22 پست

دوستان من ۱۱ و۵روز رفتم سونو بهم گفت جنسیت معلوم نیست تو ۱۶ هفته رفتم گفت دختره از روزی که شوهرم ترش کرده چون ما کلا همه ی رژیمای پسر رو گرفته بودیم اینم بگم خودمم دوست داشتم پسر باشه چون بچه اولم دختره دوست داشتم از هردوجنس داشته باشم ولی دیگه خواست خدا به این بوده میخواستم بهم بگین چجری با شوهرم رفتار کنم که یکم دلش باز بشه هر چی میگم میگه نه من پسر دوست داشتم کلا رفتارش عوض شده بهم توجه نمیکنه باتوجه به این دوران که من دارم شاید حساس شدم ولی دیگه مثل سابق نیست لطفا راهنماییم کنین

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

باید تو زودتر ترش میکردی براش که چرا پسر نشده بچه مون!!

به زن که ربطی نداره جنسیت بچه

البته دنیا بیاد عاشقش میشه ..توجه نکن به رفتارو گفتارش

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚

بهش بگو هر چی بکاری همونو برداشت میکنی

پسر میخواستی پسر میکاشتی ناشکری واسه چی میکنی؟ اگه خدا یه پسر ناسالم بهمون میداد راضی بودی؟ همچین مواقعی خیلی جدی برخورد کنین به رفتار احمقانه شوهرتون بها ندید اصلا این رفتارش رو نباید به رسمیت بشناسید هر چی بها بدید بیشتر فکر میکنه حق داره ناراحت باشه در حالیکه این ناراحتی مسخره ست

"نه من پسر دوست داشتم"

داشتی که داشتی😐😐😐😐

هر کسی یک نابغه است ، اما اگر یک ماهی 🐟 را از روی توانایی اش در بالا رفتن از یک درخت 🌲 قضاوت کنیم آن ماهی تمام عمرش را با این باور زندگی خواهد کرد که یک احمق است

سلام.

بگو غصه نداره که، بهتر شد دخترمان خواهر داره. بعدش هم میریم مرکز رویان برای پسردار شدن. چون افرادی که دو فرزندشان دختر یا پسر  باشن براشون به دلخواه نطفه پسر یا دختر میزارن

ما هم سه تا خواهریم

و بابام هیچ وقت حسرت داشتن پسر رو نخورده

میگه پسر و دختر فرقی نداره.همینکه تن بچه هام سالمه کافیه

این طببعیه ک هر کی دختر داره دلش پسر بخاد و هر کی پسر داره دلش دختر بخاد

ولی کم کم ک میگذره بهش عادت میکنه و با دنیا عوضش نمیکنه.مطمئن باش و غصه نخور.کلا عادی باش 💖💖