2777
2789
عنوان

سلام میشه کمک کنید لطفا 😔😢

105 بازدید | 26 پست

سلام دخترم این چند روز تاول زده هرچی میزارم خوب نمیشه بعد چکار کنم یه راهنمایی بدین لطفا خیلی اذیته گریه میکنه 

یه دختری دارم شاه نداره 👌❤🥰

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تاول چی؟ از گرما از سوختگی؟ 

پماد الفا زینک کالاندولا رکوبیزول 

عسل هم شنیدم خوبه روغن کنجد هم شنیدم

کیبورد گوشیم کلمات رو اشتباه تایپ میکنه منم توان سر کله زدن باهاش رو ندارم پیشا پیش بخاطر غلط املایی عذر میخوام
تاول چی؟ از گرما از سوختگی؟  پماد الفا زینک کالاندولا رکوبیزول  عسل هم شنیدم خوبه روغن ک ...

نمیدونم از گرما یا یچیز دیگس ولی اگه دخترم اسهال داشته باشه انجوری میشه 

یکسال اوهفت ماهشه 

اره روغن کنجد خوبه ولی اون برا سوختگی 

جاي تاول نبايد گرم وبسته باشه بايد هوا بخوره تميز نگهش دارو پماد بزن بهش فرداهم ببرش دكترحتما گناه د ...

اره گفتم اگه خوب نشد میبرمش 

یعنی مای بیبی نپوشومش

از چیه تاول زده؟؟ چندوقتشه .گرمازدگی حساسیت چیه نمیدونی؟؟

زیر یکساله عسل نزنی ها .من برای عرق سوز بچم از سودوکرم استفاده میکنم وگاهیم چیکو . ولی اگه سوختگی زیادباشه دکتر دوتاپماد ترکیبی داد روزی دوبار همون روبزنی دوروزه خوب خوب میشه

سویندم به سوری گلاله سوره هر وخت له لامی خم له من دوره