2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زعفرون پاک نمیکنید؟

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم  ان شالله ظهور آقامون صاحب الزمان(عج)💟اللهم عجل لولیک الفرج💟نگران فردایت نباش _خدای دیروز و امروز ، خدای فردا هم هست._ما اولین بار است بندگی میکنیم ولی او بی زمانی است که خدایی میکند ! _ اعتماد کن به خدایی اش …
خب ممکنه آب آلوده بوده ، بچه ها چون پوستشون حساسه زودتر واکنش نشون میدن. صورتشو ضد عفونی کن .

چجوری با چی صدعفونی کنم بتادین برنم جای تاولاش؟ بردم دکتر ی پماد ریکاو داد

نه عزیزم چطور؟

چون خیلی حساسیت زاست زعفرون 

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم  ان شالله ظهور آقامون صاحب الزمان(عج)💟اللهم عجل لولیک الفرج💟نگران فردایت نباش _خدای دیروز و امروز ، خدای فردا هم هست._ما اولین بار است بندگی میکنیم ولی او بی زمانی است که خدایی میکند ! _ اعتماد کن به خدایی اش …
چجوری با چی صدعفونی کنم بتادین برنم جای تاولاش؟ بردم دکتر ی پماد ریکاو داد

هم بتادین میشه هم میتونی الکل از داروخونه بگیری با پنبه بزنی رو صورتش.

هزار بسته مُسَکِن فدای این غمِ بُرنا...
نه خودم مشهدی نیستم ولی چند روز مشهد بودم گلاشو دیدیم تو باغچه ریخته بودن ممکنه از اون باشه؟

نه فکر نکنم

اسم ويروسش دقيق نميدونم چيه ولي ما بهش ميگيم دست پا دهن

از آب كثيف مياد

داخل دهن و كف دست و روي انگشتاي پا هم كم كم تاول ميزنه

حادترين حالتشم اينه كه ناخنا ميفتن

كلا از ميكروبي كه تو آبه مياد

قرار من با خدا اين شدكه.....من چشمهامو ببندم...دستمــٌ بذارم تو دست خدا وباهاش برم جلو....خٌـــدايا توي مسير دستمو ول نكني....مواظب سنگـاي جلوي پام باشي....من تا جايي چشمامو باز نگه داشتم كه ميدونستم چي خوبه و چي بد....ولي از اين به بعدش با تو.....من اسمشو ميذارم دوستي و تكيه به تو.....و تو اسمشو بذار تَوكٌـــل...ميدونم از توكل به هركس پشيمون ميشم ولي از توكل به تـــو هرگـــز....مواظبمون باش و هوامونو داشته باش❤️