2777
2789
عنوان

لتروزول استراديول دوفاستون

1838 بازدید | 19 پست

سلام دوستان من ١٠ ماهه اقدام كردم و قسمتم نشده 

ماه گذشته دكتر فقط دوفاستون داد خوردم و نتيجه نگرفتم 

اين ماه دكترم لتروزول از شب ٥-٩ و استراديول از شب ٩-١٣ داده و روز ١٣ هم سونو تخمك تا بعد از اون دوفاستونو بده 

كسي اينطوري باردار شده؟

در صمن ٢٧ سالمه

خداجونم مرسي كه معجزتو نشونمون دادي❤️شكرت☺️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوفاستون ک محرک نیست ان شاالله با لتروزول نتیجه بگیری

شما استفاده كردين تا حالا؟ 

از دكترم نپرسيدم چرا داده ... چون ميگفت مسكلي ندارم اصلا ( ولي بنظرم بخاطر ١٠ ماه اقدام بي نتيجم داده)

دوفاستون ک محرک نیست ان شاالله با لتروزول نتیجه بگیری

دوفاستون رو گفت براي اين ميدم كه اگر ني ني داشته باشي جاش سفت شه 

و اينكه بعد اقدام نظم پريودم بهم ريخته قبلا ٢٧ روزه بودم الان ٢٧-٣٣ روزه شدم دوفاستون نظم هم ميده

بله من استفاده کردم دوره دوم باردارشدم

خيلي اميدوارم كردين 

يكم توضيح ميدي؟ همه قرصارو خوردي؟ چند ماه اقدام بودي؟ همسرتون ازمايش داده بود؟

اره ضخامت اندومتر رو زیاد میکنه ولی محرک تخمدان نیست لتروزول و کلومیفن محرکن

مرسي عزيزم 

دكترم قراره روز ١٣ سونو كنه ايشالله كه همه چي خوب باشه

خيلي اميدوارم كردين  يكم توضيح ميدي؟ همه قرصارو خوردي؟ چند ماه اقدام بودي؟ همسرتون ازمايش داده ...

اره همشوخوردم ماه اول فقط قرص بودوالی ماه دوم دوتام امپول بوداسمشویادم نیس اون ماهی که باردارشدم فقط یه تخمک داشتم اصلاامیدنداشتم بله ازمایش داده بودمشکل نداشت ولی من پریودم مرتب نبود۸ماه بعداقدام رفتم دکتراول پریودم منظم شدبعد.بااین قرصاباردارشدم

دراین دنیااگرغم هست صبوری کن خداهم هست😔😔
اره همشوخوردم ماه اول فقط قرص بودوالی ماه دوم دوتام امپول بوداسمشویادم نیس اون ماهی که باردارشدم فقط ...

عزيزم ايشالله ني نيت هميشه سلامت باشه 

فقط ميگن لتروزول دوقلو مياره ... شما ني نيتون دوقلوعه يا نه؟

عزيزم ايشالله ني نيت هميشه سلامت باشه  فقط ميگن لتروزول دوقلو مياره ... شما ني نيتون دوقلوعه ي ...

اره میگن منم میگفتم دوقلومیشه ولی یدونه پسردارم الان میبینم خیلی سخته میگم خوبه همون دوقلونشد😂😂

اره میگن منم میگفتم دوقلومیشه ولی یدونه پسردارم الان میبینم خیلی سخته میگم خوبه همون دوقلونشد😂😂

من ترس دوقلو دارم😁اصلا دوست ندارم دوقلو شه 

همسر من تازه هفته اينده ميخواد ازمايش بده ايشالله كه خوب باشه وضعيتش

من ترس دوقلو دارم😁اصلا دوست ندارم دوقلو شه  همسر من تازه هفته اينده ميخواد ازمايش بده ايشالله ...

انشالله به زودی مامان بشی فقط استرس نداشته باش