2777
2789
عنوان

سلام بچه ميشه بياين يه صلوات بفرستن واسه شفای داداشم

| مشاهده متن کامل بحث + 191 بازدید | 29 پست

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم.

لایک نفرمایید دوستان به غیر از استارتر عزیز و کاربر محترمی که ریپلای کردم لااقل بفهمم پستم رو خوانده اید  عزیزان .زندگیِ فعلیِ من و شما در برابر زندگیِ بَعدی،بسیار کوتاه،بسیار فرعی وبسیار ریز و گذراست.همچون جرقه ای است که از آتش اجاقی بپرد و گم شود.برای آنکه در زندگیِ بَعدی تا ابد و برای همیشه در آسایش و شادی باشیم ، کافیست همین یک لحظه ی گذرای عمر این جرقه را خوب بمانیم...
اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم. اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم. اللهم صل علی محم ...

ممنون انشاالله انشالله 

همسرم شاه قلبم دوست دارم 😍😍😍😍😍چه خوبه که کنارمی عمرم😍😍😍😍میمانم باهات تا همیشه که تو تمام زندگیمی 😘😘😘💝💝💝💝💝💝

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

انشاالله هرچه زودتر خوب بشه 

ممنون انشالله 

همسرم شاه قلبم دوست دارم 😍😍😍😍😍چه خوبه که کنارمی عمرم😍😍😍😍میمانم باهات تا همیشه که تو تمام زندگیمی 😘😘😘💝💝💝💝💝💝
من از تاپیک ۷۰ بار سوره حمد بارها حاجت گرفتم تو هم اینکارو بکن

عزیزم به نیت یه حاجت هفتاد بار سوره حمد رو میخونی قبل اینکه به اون حاجت برسی یا بعد از رسیدن به حاجت؟؟؟

🖤🖤ایرانم درد میکند🖤🖤

بادکترش مشورت کنید ولی درمانِ سوختگی اینه که ازحالا تازمانی که بخواد پوستِ جدید تشکیل شه روزی چندبار با لیف وصابون انقدرررر جای سوختگی و لیف بکشه که اجازه نده گوشت اضافه در بیاره بعد وقتش که بشه عین اولش میشه فقط بشوره نذاره گوشت اضافه بزنه

بادکترش مشورت کنید ولی درمانِ سوختگی اینه که ازحالا تازمانی که بخواد پوستِ جدید تشکیل شه روزی چندبار ...

فعلا نصف صورتش با بنزین آتیش گرفته 😭😭😭😭😭الان بستریه فقط9سالشه نفس ابجیش 

هیچی از خدا نميخواییم جز خوب شدنش 

عزیزم ان شالله خوب بشه به حق فاطمه زهرا  الهم صل علی محمدوآل محمد😢

ممنون عزیزم دلمون واسع شیطنت هاش ی ذره شده هرجا نگاه میکنیم مياد جلو چشمون 😭😭😭😭فردا هم شهادت هس قسمش میدم ب روز عزيزش خودش شفاش بده🙏🙏🙏🙏

فعلا نصف صورتش با بنزین آتیش گرفته 😭😭😭😭😭الان بستریه فقط9سالشه نفس ابجیش 

ای جان

دیگه بدتر

عزیزم ازهمین حالا باید حواستون به این مورد باشه از دکترشون وچندتا دکترمتفرقه درمورده بهترین راهه حل واسه خوب شدن کامل پوستش پرس وجوکنید 

میدونم الان حال عمومیش براتون مهم تره ولی زیباییش خیییییلی مهمه ها

کارایی که الان میشه کردو بعدا باجراحی پلاستیک هم نمیشه کرد.

درکناره حال عمومیش زیباییش روهم در اولویت قراربدین

ان شاءالله به زودی خوب میشه اروم باشین

ای جان دیگه بدتر عزیزم ازهمین حالا باید حواستون به این مورد باشه از دکترشون وچندتا دکترمتفرقه درمو ...

ممنون ماهم هردو رو اولویت قرار دادیم خدارو قسم میدم ب فردا که روز شهادت هس کمکمان کنه حالش کاملا خوب بشه😔😔😭😭😭😭😭😭

عزیزم به نیت یه حاجت هفتاد بار سوره حمد رو میخونی قبل اینکه به اون حاجت برسی یا بعد از رسیدن به حاجت ...

عزیزم من خودمم از دوستای نی نی سایتی یادگرفتم ک سوره ی حمد برای شفای بیماری اثر داره‌. یه تاپیک سوره ی حمد بزن ۷۰ بار. هرکسی هرچنتا ک برد آخرش میشه هفتادتا دیگ. اگ بیشترم شد بهتر

عزیزم من براشون ختم ۷۰ حمد رو برمیدارم و انجام میدم الان شما نمیتونید خیلی حالتون بده ایشونم مثل برا ...

ممنون عزیزم مرسي قربون دل مهربونت برم