2777
2789
عنوان

بیاین ببینید قشنگن یا نه

228 بازدید | 13 پست

سلام.

کاغذدیواری و پوستر در طرح ها و رنگ های متنوع با قیمت مناسب

کافیست تماس بگیرین تا تیم ما به طور رایگان البوم ها را به منزل شما بیاورد.

با کیفیت ترین کارها را از ما بخواهید.

تماس در ساعات اداری  ۰۹۱۰۱۹۶۴۰۲۸

پیام همه ساعت جوابگو هستم  Miss_fathali

با کیفیت ترین کاغذدیواری ، پوستر ، پارکت ، سقف کشسان و... با قیمت مناسب.                                    ایدی تلگرام : Miss_fathali

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه شهری هستید شما؟ 

کل کشور نمایندگی داریم ولی نمایشگاه اصلیمون تو خیابون سهروردی شمالی تهران هست

با کیفیت ترین کاغذدیواری ، پوستر ، پارکت ، سقف کشسان و... با قیمت مناسب.                                    ایدی تلگرام : Miss_fathali
کل کشور نمایندگی داریم ولی نمایشگاه اصلیمون تو خیابون سهروردی شمالی تهران هست

من یزدم میخوام برای دیوار پشت تی وی کاغذ دیواری بزنم به نظرتون چه مدلی خوبه و چقدر درمیاد برام 

اینم عکس خونه ام

فقط پشت تی وی میخواین؟؟؟

به نظرم برا پشت تیوی پوستر بهتره تا کاغذ

تو تلگرام بهم پیام بده هم انواع کاغذ رو بفرستم هم انواع پوستر رو

من یزدم میخوام برای دیوار پشت تی وی کاغذ دیواری بزنم به نظرتون چه مدلی خوبه و چقدر درمیاد برام  ...

طرح های دیگه ام هست تو تلگرام راحتتر میتونم بفرستم براتون. ایدی تو امضام هست