2777
2789
عنوان

پرستیژ شغلی چقدر مهمه؟

327 بازدید | 39 پست

سلام خانوما.من چند روزه فکرم درگیر زندگیمه شدید.همش دارم سبک و سنگین میکنم.توی زندگیم تنها چیزی ک بدست اوردم تقریبا ی شغل خوبه اما زندگی مشترکم روی هواس.همش سعی میکنم خودمو آروم کنم.ایا فقط داشتن شغل خوب کافیه؟

هرگز به تو دستم نرسد ماه بلندم  اندوه بزرگیست چه باشی چه نباشی  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

داشتن شغل ب ادم اعتماد ب نفس میده.مستقلی پول داری و خرج خودتو خونوادت میکنی و اینکه بخوای ب شوهر یا خونواده التماس کنی پول اندکی بت بدن رو دیگه نداری و این عالیه چون دستت تو جیب خودتی و اقا بالاسر نداری.در کنار این شغل سعی کن ب جنبه های دیگه هم نگاه کنی و خودتو تقویت کنی مثل اخلاق خوب،کمک ب نیازمندان و ... هرکاری ک حالتو خوب میکنه.فقط داشتن شغل کافی نیس.راجبه زندگی مشترک هم پیش مشاور برو عزیزم

داشتن شغل ب ادم اعتماد ب نفس میده.مستقلی پول داری و خرج خودتو خونوادت میکنی و اینکه بخوای ب شوهر یا ...

مرسی از نظرت اما زندگی مشترکم دیگه درست نمیشه.ی ضربه هایی خورده ک دیگه ترمیم نمیشه.کلا حس میکنم ب پوچی رسیدم.احساس خلا دارم اما هر کی بهم میرسه میگه همین ک شغل خوب داری خداروشکر کن.نمیدونم واقعا.یعنی همین واسه خوشبخت بودن کافیه؟!

خب مهم كه هست اگر پر درامدهرچرا يه سفر به خارج نميري

نمیتونم.ن شرایط کاریم اجازشو میده ن همسرم  

مرسی از نظرت اما زندگی مشترکم دیگه درست نمیشه.ی ضربه هایی خورده ک دیگه ترمیم نمیشه.کلا حس میکنم ب پو ...

به نظرمن كه نه 

ادم بايد در كنار شغلش به ارامش توزندگيشم فكر كنم به اينكه روزهاشو فقط با كاركردن نگذرونه

موفق باشي  چرا در كنارش يكم به خودت نميرسي يكم پولتو بزار كنار باهاش برو استخر كلاس يوگا ارايش ...

وقتشو ندارم.حقیقتا انگیزه ای هم ندارم.دلم ی زندگی عاشقانه میخواد اما ندارم.این روحیمو داغون کرده