2777
2789
عنوان

دوست مجازی من

| مشاهده متن کامل بحث + 166 بازدید | 23 پست
تو که با تاپیکت نشون دادی محشری 💕💕 بقیه بی معرفتارو میگم 😍😂😂

👍👍👍👌👌👌👌👏👏👏👏👏👏👏👏👏امیدوارم خداکلی ازاین آبجیای ناز توزندگیت قراربده🥰🥰🤗

·.¸¸.·♩♪♫  [~زنڋگے جوری شده که برای شناخټ آבما باید زیسټ شناسۍ بخونیم ♫♪♩·.¸¸.·😬😉
خوشبحالت باشکوه جان ما که 💩هم خاطرمون نمیخواد

نزن این حرف عزیزم🥰😘شما بزرگواروخانمی.🌹

واقعاخوش به حالمه بخاطروجودهمچین آبجی نازومهربونی توزندگیم.خداروبینهایت شکر🙏

الهی زندگی شماهم پُربشه ازاین آبجیای نازوبامعرفت ودوستداشتنی.🙏🌹

·.¸¸.·♩♪♫  [~زنڋگے جوری شده که برای شناخټ آבما باید زیسټ شناسۍ بخونیم ♫♪♩·.¸¸.·😬😉

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آبجی نازوخوشگل ومهربونم نمیدونم باچه جمله ای ،باچه کلمه ای ،واقعا نمیدونم چطوری ازت تشکرکنم.حسی که ا ...

ممنون عزیزم.کاری نکردم مهربون.از خوشحالیت خوشحال شدم

دعاهات عالی بود خیلی چسبید😍😍🌹🌹

آبجی مهربونم مرسی بابت نوشته هات 

خیلی خوشحال شدم وقتی متنت رو خوندم

😍😍😍🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹

جایی که راه نیست، خداوند راه می گشایید❤              یا جلیل،یا رئوف ،یا رحیم، یا لطیف
ممنون عزیزم.کاری نکردم مهربون.از خوشحالیت خوشحال شدم دعاهات عالی بود خیلی چسبید😍😍🌹🌹 آبجی مهربو ...

من ممنونم ازتوعزیزدلم که هرکاری بکنم جبران خوبیات نمیشه.ازخداخواستم که انعکاس تمام خوبیهات روچندین برابربه وجودنازنیت برگردونه.دوست دارم😘😘😘💋💋💋💋💋💖💖💖💖💖💖💖💖🌹🌹🌹🌹🥰🤩😍😘💋

من ممنونم ازتوعزیزدلم که هرکاری بکنم جبران خوبیات نمیشه.ازخداخواستم که انعکاس تمام خوبیهات روچندین ب ...

😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘

🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹

😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍

🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹

🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗

جایی که راه نیست، خداوند راه می گشایید❤              یا جلیل،یا رئوف ،یا رحیم، یا لطیف
😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘 🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹 😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍 🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹 ...

مهم نیست که قفلها دستِ کیست.مهم اینست که کلیدها دست خداست.ازته دل دعا میکنم دراین شب عیدفرخنده،شاه کلیدتمام قفلهارا ازخدای مهربون عیدی بگیری.الهی آمین🙏🌹🌹
عیدت مبارک آبجی نازم

مهم نیست که قفلها دستِ کیست.مهم اینست که کلیدها دست خداست.ازته دل دعا میکنم دراین شب عیدفرخنده،شاه ک ...

ممنون عزیزم.چشمام از اشک شوق پر شد

مرسی بابت مهربونیت

ان شاالله همیشه دلت شاد باشه

دوستت دارم آبجی گلم .عیدت مبارک

نگاه مهربون خدا همیشه روزی زندگیت

مهم نیست که قفلها دستِ کیست.مهم اینست که کلیدها دست خداست.ازته دل دعا میکنم دراین شب عیدفرخنده،شاه ک ...

زندگی مانند گیتاری است که گاهی نوای غمگین می نوازد
و گاهی نوای شاد.
امیدوارم  از این پس آهنگ زندگی ات شاد، تنت سالم و دلت خوش باشد.

عیدت مبارک گلم

ممنون عزیزم.چشمام از اشک شوق پر شد مرسی بابت مهربونیت ان شاالله همیشه دلت شاد باشه دوستت دارم آبج ...

قربون چشمای خوشگلت که الهی همیشه اشک شوق توشون موج بزنه.خیلیییییییی دوست دارم😘😘🌹🌹💖💖💖💖💖💖💖💖💖🤩🤩🥰🥰🥰🤩😘😘😘😘