2777
2789
عنوان

دوست مجازی من

166 بازدید | 23 پست

سلام عزیزم

نمیدونم چه شکلی هستی یا اهل کجایی حتی نمیدونم چن سالته

ولی وقتی نام کاربریت رو که در اعلان میفته و میبینم بدون اینکه منو بشناسی هر جا که دعای خیری هستش صبورانه میشینی اسم منو تایپ میکنی و بدون اینکه خودم اون لحظه با خبر بشم دعایی به پاکی قلبت پشت سرم هست بی اختیار لبخندی بر لبانم میشیند 

من برای تشکر فقط میتونم دست به دعا بردارم و برات  آرامش و سلامتی و خوشبختی و لبخند و دلی پر از شادی  از خدا میخوام.و آرزهات با حکمت خدا یکی بشه

@باشکوه  

جایی که راه نیست، خداوند راه می گشایید❤              یا جلیل،یا رئوف ،یا رحیم، یا لطیف

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بقیه کسایی که منو دوست ندارن یاد بگیرن 😂

دوست دارند ابراز بلد نیستن😂😂😂

جایی که راه نیست، خداوند راه می گشایید❤              یا جلیل،یا رئوف ،یا رحیم، یا لطیف
نه بابا فیلمشونه 😂😂😂😂

ببین به جای ریپلای لایکت میکنم

اوا ببخشید به جای لایک ریپلایت میکنم😅

اینم دوست داشتنه

ببین به جای ریپلای لایکت میکنم اوا ببخشید به جای لایک ریپلایت میکنم😅 اینم دوست داشتنه

تو که با تاپیکت نشون دادی محشری 💕💕 بقیه بی معرفتارو میگم 😍😂😂

ریپلای رو بیشتر از لایک دوست دارم 
تو که با تاپیکت نشون دادی محشری 💕💕 بقیه بی معرفتارو میگم 😍😂😂

لطف داری عزیزم😘😘

خوشبحالت باشکوه جان ما که 💩هم خاطرمون نمیخواد

قطعا خیلی با ارزشی بانو🌹🌹

سپاسگزارم دوست مهربانم که اینگونه با محبت و آغوش باز دوستی مرا پذیرفتی🙏🌹😘😘😘😘😘

دوستان من،مثل گندمند!یعنی یک دنیابرکت ونعمت،نبودشان،قحطی وگرسنگی است.ومن چه خوشبختم که خوشه های طلائی گندم دراطرافم موج میزنند.مهربانیتان راقدرمیدانم وآن رادرسیلوی جانم نگهداری خواهم کرد.💖💖💖💖💖💖💖💖💖

·.¸¸.·♩♪♫  [~زنڋگے جوری شده که برای شناخټ آבما باید زیسټ شناسۍ بخونیم ♫♪♩·.¸¸.·😬😉

آبجی نازوخوشگل ومهربونم نمیدونم باچه جمله ای ،باچه کلمه ای ،واقعا نمیدونم چطوری ازت تشکرکنم.حسی که الان دارم هم خیلییییییییییی خوشحالم وهم بغض گلوم روفشارمیده.همه چی باهم قاطی شده😁

امشب یکی ازبهترین شبای عمرم هست.واین رومدیون وجودتوآبجی نازم هستم.من کاری نکردم وهمه چی روزیِ خودِ نازنینت هست بخاطرقلب مهربون ودلِ پاکت.

انقدرررررررررررر ذوق دارم اگر امکان داشت کلی بالاوپایین میپریدم وجیغ ودادمیکردم🤗

یه دنیا نه بینهااااااااااااایت ممنونم ازت.الهی سفیدروی دوعالم باشی.الهی همیشه خنده وآرامش وخوبی ومهربونی وشادی روزیِ خودت وعزیزانت باشه.الهی هرچی ازخدای مهربون میخوای بزودی زووووووودبطورمعجزه واربعالیترین شکل بهشون برسی.الهی آمین.اجابت خواسته هایِ تو ،آرزویِ منه.🌹🙏💋💋💋💋💋💋💋💋💋💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🙏

·.¸¸.·♩♪♫  [~زنڋگے جوری شده که برای شناخټ آבما باید زیسټ شناسۍ بخونیم ♫♪♩·.¸¸.·😬😉