2777
2789
عنوان

اونایبی ک شوهر کارمند داررن بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 518 بازدید | 42 پست

همسرمم کارش شیفتیِ و یه کار دیگه هم داره 

خودمم سرکار میرم 

همدیگه رو کم میبینیم ولی خیلی خوبه 

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

انسالله ک حل میشه عزیزم  منم ۳سال و نیمه عقدم شوهرم سربازه

ای جانم خوشبخت بشی 

شما ک سنی تدارین 

من جای ابجی بزرگتم

تا خدا بنده نوازست، ب خلقش چ نیاز🤷‍♀️میکشم نازیکی تا ب همه ناز کنم🧚‍♀️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ای جانم خوشبخت بشی  شما ک سنی تدارین  من جای ابجی بزرگتم

ممنونم فدات شم 

اشی‌مشی سابق هستم... واردکننده انواع و اقسام پارچه‌های جنس خوب با قیمت عالی... آدرس کانال تلگرام Parchesara121@ ... سفارش تایپ و پاورپوینت با مناسب‌ترین قیمت پذیرفته میشود

سلام چرا دعوا عزیزم؟!؟واقعا چرا دعوا عزیزم؟!عوض تشکر کردن عزیزم؟!واسه کی میره سرکار؟!واسه کی میره سختی رو تحمل میکنه؟!میتونست کمتر بره یا اصلا نره مث خیلی از مردا !!!خیلی از مردا پاشون میندازن رو پاشون از جیب باباشون خرج زندگی بخور و نمیر میدن یکم فک کن عزیزم...

من شوهرم معلم از ۶:۳۰میره تا۹:۳۰شب روزای تعطیل رسمی و جمعه و پنج شنبه هم نداره همش شاگرد خصوقب با میان خونمون یا میره خونشون شب ساعت ۹:۳۰ که میاد دیگه کلا شهید شده فقط شام میخوره به زور بعد میخوابه من و پسرم همش خونه ایم یه پسر ۶ماهه دارم حتی تا سر کوچه هم نمیرم همش خونه ام...

اما به این فک میکنم این همه تلاش میکنه واسه اینکه ما سریع تر صاحب خونه و آسایش بشیم تا جوونیم لذت ببریم از زندگیمون همه تلاشش واسه ماس...

دلستان شد ببخشید🙃🙂🙏🏻❤️

❤️حامى يعنى پشتيبان زودتر بزرگ شو پسر كوچلو من حامى مامان❤️
سلام چرا دعوا عزیزم؟!؟واقعا چرا دعوا عزیزم؟!عوض تشکر کردن عزیزم؟!واسه کی میره سرکار؟!واسه کی میره سخ ...

خیلی خوبه همسرتون خدا حفظش کنه. اینقدر بدم میاد الان همه جا باب شده مردی که معلمه باید زنشم معلم باشه باهم کار کنن چون حقوق معلمی کمه..... اه خیلی طرز تفکر بدیه

خدا این مردا مث شوهرتونو حفظ کنه

خیلی خوبه همسرتون خدا حفظش کنه. اینقدر بدم میاد الان همه جا باب شده مردی که معلمه باید زنشم معلم باش ...

خدا نگهدار همه ى مرداى خوب باشهههه واسه خانواده هاشون

منم شاغل بودم اما بعد ازدواج شوهرم گفت من بيشتر كار ميكنم شما خونه رو نگه دار و نى نى رو مراقب باش.خيلى راضيم حقوقشون معلما كم اما خيلى بركت داره چون خيلى زحمت ميكشن ...

❤️حامى يعنى پشتيبان زودتر بزرگ شو پسر كوچلو من حامى مامان❤️
وا؟؟؟؟  کارمند کجان خانوما شوهراتون که تا 7 شب نمیان؟؟؟؟؟ شهر ما همه کارمندا 2 تعطیل میشن شاید ...

اینجا تهرانه.ساعت کاری تا ۵ یا پنج و نیمه.تا برسه خونه تو ترافیک

می دانم که روزهای خوبی در راه است