2777
2789

خانما من فوق لیسانس دارم ولی نتونستم جذب بازار کار بشم

۱۷۲قدمه و ۶۲کیلو وزنم،هیکل و تیپو جوریه که همه فکر میکنن که مربی هستم یا ورزشکار حرفه ای، توی یه استخر هم چند سال پیش بهم تقاضای کار دادن که به عنوان مدل با مایو توی استخر فقط راه برم همین ،البته اون موقع ۵۸کیلو بودم ازون طرف هم هروز باشگاه میرم و بدنسازی کار میگنم

دیگه از خونه نشستن خسته شدم دلم میخواد که دنبال یه کاری برم ،احتیاج مالی هم ندارم اصلا

با توجه به توضیحاتی که دادم به نظر شما برم دنبال کلاس ها و دوره های مربیگری و مدرک مربیگری بگیرم و تو باشگاه مشغول بشم و میدونم چند سال طول میکشه و باید کاراموزی کنم یه مدتی تو باشگاه ها،،یا برم یه دوره تخصصی از ارایشگری مثلا فقط میکاپ یا رنگ و لایت و اون و اموزش فقط  ببینم و مشغول کار بشم

خوشحال میشم نظراتتون و بدونم

🧿

مایو بپوشی راه بری تو استخر؟ وا

تو همه روزای سختی که به من گذشت رو دیدی💐 من همیشه حضورتو تو زندگیم حس کردم❤ یه روز ازت یه پسر خواستم تا حامی و تکیه گاهم بشه و تو بهم دادیش ❤ حالا ازت یه دختر خواستم که مونس و همدمم بشه و بازم تو بهم دادیش ❤ گفتی ان مع العسر یسرا ، فان مع العسر یسرا💐 بابت همسر خوبم، خونه نقلی و پر از آرامشم و این روزای زیبایی که از سختی به آسونی رسوندیم شکرت ❤ حالا من مامان یه آقا پسر خوشتیپ و یه نی نی دختر خانم زیبا هستم 😍

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

به علايق خودتون بستگى داره 

آرايشگرى صبر و حوصله ميخواد (اگه بخواى يه آرايشگر خوب بشى)

نه از اينايى كه گند ميزنن تو مو و صورت مردم

مربيگرى و كلا رشته هاى ورزشى خب هم به سلامتى ادم كمك مى كنه هم باعث ميشه هميشه تناسب اندام داشته باشيد 

به نظرم مربيگرى بهتر باشه 

بنظرم چیزیو دنبال کنین که توش توانایی و استعداد دارین. طبق گفته ی خودتون ورزش بیشتر از آرایشگری به د ...

ورزش و علاقه دارم،قبلا هم کاراته و بدمینتون کار میکردم ولی کار رنگم دوست دارم،ولی خوب مربیگری زمان بر تر هست،تایم طولانی و مراحل گرفتن کارت مربیگری یکم دلسردم کرده

🧿
به علايق خودتون بستگى داره  آرايشگرى صبر و حوصله ميخواد (اگه بخواى يه آرايشگر خوب بشى) نه ...

دقیقا،برای همین میگم فقط یه دوره تخصصی،مثلا فقط رنگ و یاد بگیرم درست حسابی،،ازون طرفم به ورزش خیلی علاقه دارم،از بچگی هم ورزش میکردم،ولی یکم تایمی که باید بزارم برای رفتن کلاس ها و گرفتن مدرک های مربیگری و گذروندن مراحلش یکم دلسردم کرده

🧿