2777
2789

سلام قراره پنج شنبه برام مهمون بیاد از کاشان خودم آستارا هستم 

فسنجون مرغ،مسما مرغ،قورمه سبزی یا ماهی شکم پر به روش پخت اینجا نمیدونم میخورن یانه مسما یا فسنجون رو که یکیشو ۱۰۰درصد درست میکنم میخوام ۲ نوع غذا باشه میشه شما هم نظراتونو بگید 

الان دارم خونه تمیز میکنم کلی کار دارم بعدا میام میخونم نظراتونو.... فدای همتون😘

خدااا...همه زندگیم واسه خودت اما...با لبخند رو لب👩مادرم💓شوخی نکن!

من فسنجونو  زرشک پلو

یام  قرمه سبزیو زرشک پلو

من حال کسی رو که ناخواسته باردار شده و کلی غصه میخوره نمیفهمم همونطور که اون حال من برای به آغوش کشیدن بچه ای که نمیخوادش دارم رو نمیفهمه....اون غصه میخوره چون برای لحظه های نبود بچه دنیایی ساخته همونطور که من برای بودن بچه دنیاهامو می سازم...یه روز دیر شدن موعد پریودی برای اونا معنی گرفتاری و اضطرابه اما برای من پر از تخیل و رویاست...اون با دیدن اولین قطره خون خوشحال میشه و من کاخ آرزوهام نابود میشه...دلم میخواست برای بچه ام یه مادر جوون باشم اما دست تقدیر قوی تر از آرزوهای منه...قدرت جنگیدن با تقدیر رو ندارم...تسلیمم...مجبورم که تسلیم باشم...😢برای آروم کردنم نگو خوشحال باش که بچه نداری و راحتی...آروم نمیشم عذاب میکشم، اگه نبود این نعمت راحتی داشت پس چرا دل من  آشوبه؟؟؟ دلم میخاد بوی تن بچه امو استشمام کنم،دلم میخاد بغلش کنم و لبهامو ساعتها روی گونه ی نرمش بذارم، دلم میخاد لحظه هام پر بشه از دغدغه ی شستن شلوار کوچولوی نی نیم😍، دلم پر میکشه واسه بازی نی نیم با بابای مهربونش، واسه اولین روز مدرسه اش، واسه قد کشیدنش، واسه کت و شلوار دامادیش و لباس سفید عروسیش، من هر روز با دنیایی که تو در واقعیت داری در رویاهام زندگی میکنم، ...لحظه هایی که برای تو گذراست برای من آرزوست...پس برام دعا کن تا خدا  اگه مصلحت میدونه یه کوچولوی سالم  بزاره تو دلم🤗👨‍👩‍👧💔❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کو تا پنجشنبه😁

آخه میخوام تصمیم بگیرم اگه کم و کسری دارم بخرم فردا میرسن میرن خونه دوستم ماهم اونجاییم تاشب هم میریم بگردیم پس فردا میان دیگه

مرغ شکم پر وماهی سرخ شده وقرمه سبزی سالاداندونزی وژله واینا

هیچگاه  نه  به کسی  بخندید نه  فضاوتش  کنید  هرگز   نمیدانید  شاید  روزی  شما  هم  در  همان  شرایط  قرار  بگیرید
يه غذاي همه پسند مث قيمه يا قورمه هم درس كن چون فسنجون و مسما رو ممكنه كسي دوس نداشته باشه

قیمه که اصلا خوب درست نمیکنم ولی قورمه ام خوبه

ماهی ی غذاییه ک هر کی بیاد شمال دوست داره بخوره...درست کن حتما

بنظرت ماهی و مرغ بزارم هردو شکم پر یا ماهی با قورمه سبزی خوبه؟

اوکی عالیه 

من دوستم چندوقت پیش دعوتمون کرده بوداین هاروواقعا خوب بودوتوسفره به چشم میزدویه دسرعربی هم درست کنی خوبه تازه یادگرفتم تونت دستورش هست خیلی راحته اونم درست کن چون همیشه که نمیان خونتون سنگ تموم بزارکه وقتی رفتن ازکدبانویت تعریف کنن راستی سالادماکارانی هم خوبه😊

هیچگاه  نه  به کسی  بخندید نه  فضاوتش  کنید  هرگز   نمیدانید  شاید  روزی  شما  هم  در  همان  شرایط  قرار  بگیرید
من دوستم چندوقت پیش دعوتمون کرده بوداین هاروواقعا خوب بودوتوسفره به چشم میزدویه دسرعربی هم درست کنی ...

ممنونم خانومی لطف کردی