منم هماتوم دارم نگران نباش ان شالله جذب میشه من هفته هفتم سونو گفت داری بعد دوهفته رفتم یکمش جذب شده ...
خدارو شکر که داره کوچیک میشه .. شنیدم آب فراوون بخوری تو جذبش تاثیر داره.. ان شاءالله تو سونوی غربالگری کلا رفع شده باشه .. برای منم دعا کن .. راستی حجم شما چقدر بوده؟
شما لکه بینی هم داری چه رنگی منم از اول بارداری هفته ۶ تا حالا دارم
من هفته سوم با لکه بینی فهمیدم باردارم . دکتر شیاف داد بعد دو هفته قطع کردم ..خیلی اشتباه کردم .. ولی وقتی شیاف زدم لکه بینی قطع شد .. الان دکتر میگه ۴۰ درصد ساک حاملگیت خونه
خدارو شکر که داره کوچیک میشه .. شنیدم آب فراوون بخوری تو جذبش تاثیر داره.. ان شاءالله تو سونوی غربال ...
اره منم شنیدم ولی خب من انقد معده درد دارم که نمیتونم مایعات زیاد بخورم مال من سری اول نیم سی سی بود 10در 9میل سری دوم سه دهم سی سی 9در 8 میل.فقط استراحت و شیاف راه درمانشه درمان دیگه ای نداره.منم تو شار غریبم دست تنهام دیگه مجبورم واسه نهار درست کردن خودم دست به کار شم.
اره منم شنیدم ولی خب من انقد معده درد دارم که نمیتونم مایعات زیاد بخورم مال من سری اول نیم سی سی بود ...
مال من خیلی بیشتره ... ۴۰ درصده ساکه بارداریمه .. ۲/۷ سیسیه.. ۲۲ در ۱۱ در ۲۲ هم اندازه اشه .. الهی بگردم دست تنها خیلی سخته کاشکی میوندی یه ماه خونه مادرت میموندی ..
مال من خیلی بیشتره ... ۴۰ درصده ساکه بارداریمه .. ۲/۷ سیسیه.. ۲۲ در ۱۱ در ۲۲ هم اندازه اشه .. الهی ب ...
مال شمام رفع میشه عزیزم.اونی که بچه رو داده خودشم مراقبشه.چون راه دور بود از راه ترسیدم چون میگن تکونای ماشینم خیلی بده برا هماتوم 800 کیلومتر راهه.مادرم یه دو هفته ای بود دیگه نتونست بیشتر بمونه.دیگه توکل بخدا بابد بگذرونم