2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همه هشتشون گروعه نهشونه بعد تو توقعم داری

اگر تمامت را به خلق نشان بدهی تا آخر عمر چک سفید امضا خواهی کشیدو اگرخودت را نشناسے ،تا ابَد طعم تنهایے را خواهے چشید،و اگر قانون خودت را نداشتہ باشے  بَردگے مدرن را تجربه خواهے کرد.به هیچکس جز خودت وابسته مباش. ،هَرماندنے خوب نیست ،گاهے بایَد مسیر را تغییر داد  ، رهایے زیباست بشرطے که با درایت باشد😍من یه قانون جذبی م😍 مانند یک کتاب باش، جذاب و کم حجم و پرمحتوا😍😘خوبان همه در پیش تو جمعن😍😍کافیست کمی سر برگردانی😉😊خدای من بهترین😍😍😍و مطمئنم بهترین ها نصیبم میشه😘😍😍خدا جانم من را جوری بمیران که بعد از آن قلبم در قلب دیگری بتپد😍خدایا کسی را سر راهم قرار بده که در چشمانش تو را ببینم نه شیطان 😍یک روز یکنفر میاید که با آمدنش تمام غمهایت از یادت میرود😍 خدایا میدانم که انسان خوبی نیستم ولی کمکم کن  کمتر گناه کنم♥اگر از آدمهای بد دور نشوے به مرور میشوے شبیه یکی از همان ها💞💞.. اگر به غیر ازخدا به شخص غیر از او امیدوارشوی  خدا از همان شخص تورا نا امید می‌کند. 💗💗💗خدای من بهترین هرچی ازش  ازته دل خواستم و براورده کرد  اما دیر❤❤❤

عزیزم منم به شوهرم همین رو میگم.بهش گفتم توقع دارم حالا که میخوایم خونه بخریم دوتا خانواده کمک کنن میگه به زور که نمیشه کسی رو مجبور کرد کمک کنه😔

خدایاخوشبختی میخوام😔

توقع نباید داشته باشید

اگر خواستن محبت کنن دستشون درد نکنه وگرنه توقعتون بیجاست 

پدر مادرا جون کندن زندگی ساختن ما هم باید جون بکنیم زندگی بسازیم

وجوب حمایت خانواده تا یه سنی مفهوم داره از اون به بعد تلاش خودمونه و اگر تونستن و در توانشون بود محبت پدر مادرا

هر کسی یک نابغه است ، اما اگر یک ماهی 🐟 را از روی توانایی اش در بالا رفتن از یک درخت 🌲 قضاوت کنیم آن ماهی تمام عمرش را با این باور زندگی خواهد کرد که یک احمق است

باید کمک کن ولی نمی کنن بعد سختی هاتون که پشت سر میزارین خانواده شوهر پیداشون می شه!!!  و تازه از پسرشون انتظار دارن که همه کارهاشون انجام بدهد!!!

آدم کنار میاد کنار میاد کنار میاد! یه روز می بینه دیگه نمی تونه کنار بیاد! از همون کنار میزاره میره!!!!!!😖😖

نه توقع زیادی نیس.بالاخره پدرمادرم باید موقعی که بچه نیاز ب کمک مالی داره کمکش کنه

من پدرشوهرم موقع عروسی یه واحد دراختیارمون‌گذاشت برای زندگی،چون همسرم ۲۴سالش بودو نمیتونست اون خونه روتک‌وتنهافراهم کنه

من مادرم و برادرم بهم پول قرض دادن خودمم كار كرده بودم داشتم همسرم هم ي مقدار داشت طلاهامم فروختم خريديم البته چند سال پيش اما پدر شوهرم هر وقت از ما پول قرض گرفت پس نداد الانم خريداي خونشو ب شوهرم ميگه بايد بخريم اگه نگيريم قهر ميكنه 

شده آيا كه غمي ريشه ب جانت بزند ....

بله توقع زیادی

خانواده همسرم وضع مالیشون عالیه اما ما جشن عقد گرفتیم همسرم خرج کرد خونه گرفتیم همسرم یکی از زمین هاش که موقعیت و آینده خوبی داشتو فروخت بااین حال اونا بازم کمکی نکردن هییییچ تازه پولم گرفتن از ما