2777
2789
عنوان

بارداری بعد از سقط

194 بازدید | 32 پست

سلام خانوما کیا سقط تو هفته های اول داشتن و الان باردارن میشه بیاین بگین دفه قبلی بعد از چندوقت اقدام باردارشدین بلد از سقط چندوقت جلوگیری داشتین چه کارایی کردین و وقتی اقدام کردین چندوقت طول کشید دوباره باردار بشین

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا انقد دیر اقدام کردی

دوس نداشتم ی مدت.تازه بعد ۱۴ ماه هم هنوز ترس از سقط داشتم و تا اخر ماه سه هر شب کابوس میدیدم .کابوس سقط و لباس خونی.

دخترم من و بابا منتظریم بیای خونمون گرم تر بشه

من ۶ هفته و ۳روز خود ب خود سقط شد لکه بینی داشتم یه هفته بعدشم به خون ریزی افتادم با دارو سقط نشد خداروشکر دکترمم گفتن دوماه جلوگیری کنم بعدش اقدام کنم این ماه پری بشم بعدش میخام اقدام کنم دفه پیشم تنبلی داشتم ولی شدید نبود دوفاستون میخوردم ۴ماه اقدام بودم خداکنه منم زودی دوبارا باردار بشم 

تنبلی داشتی

تنبلی نداشتم.ازمایشها هومونی و سونوگرافیم خوب بود.فقط سایز فولیکولم بزرگ نمیشد و حدود ۱۲ بود.اونموقع هم خودم از دکتر خواستم دارو بده وگرنه ۳ماه بیشتر نبود که اقدام کرده بودم.عجله کردم و نتیجه اش هم این شد که قلبش تو ۹ هفته وایساد.اینسری دیگه گفتم دارو نخورم و هرموقع خدا خواست.که خدا رو شکر ماه سوم اقدام باردار شدم

منم یه سقطتو9 هفته و سه روز داشتم. بدون دارو و کورتاژ سقط شد بعدشم جلوگیری نداشتم فقط روزای تخمک گذاری شوهرم نبود پیشم چهارماه بعدش بایه باراقدام باردارشدم الانم نی نیم2ماهونیمه دنیا اومده خداروشکردقیقا توهمون تاریخ سقطم نی نیم دنیا اومد

تنبلی نداشتم.ازمایشها هومونی و سونوگرافیم خوب بود.فقط سایز فولیکولم بزرگ نمیشد و حدود ۱۲ بود.اونموقع ...

اها برامن قلبش تشکیل نشده بود هنوز دکترمم گفت دیگه این دفه لازم نیس قرص بخورم