2777
2789
سلام گل فام جون من دارم جنسشم خوبه واسه دختر خودم هم برداشتم عکسشو میذارم اگه خواستی بهت تخفیف میدم دو تا دونه بیشتر نمونده
زندگی بهتر از این نمیشه .خدایا شکرت به خاطر داشتن همسری مهربان وفرزندانی سالم خودت مواظبشون باش

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو عکس کم رنگ افتادن رنگشون قشنگتره قیمتشون قبلا 20 بوده اما 18 میده ارسالشم با خودم
زندگی بهتر از این نمیشه .خدایا شکرت به خاطر داشتن همسری مهربان وفرزندانی سالم خودت مواظبشون باش
سلام عزیزم منم دارم مارک کارترز نو و استفاده نشده . واسه پسرم گرفتم ولی خورد به تابستونو دیگه نپوشید خواستی ایمیل بزن عکسشو بفرستم برات .خودم پارسال گرفتم 47 .جوراباش استپ داره.توش پر از ماشینای ریز ریزه تهرانم هستم سمته غرب
گلفام جون آره نو هست من تهران نیستم اگه خواستی پست می کنم دو تارو 35 حساب می کنم هزینه پست هم با خودم