2777
2789

#ایده_معنوی_اعضا 

حرفهای پرنیاجونم

🍃🍃🍃♥️🍃🍃🍃

سلام مروارید جونم خیلی خوشحالم که عضو کانال شما هستم 😍چون خیلی تو ارامش زندگیم کمکم میکنه و حرفای دوستان عزیزم منو سر شوق میاره واسه زندگیه بهتر☺️خانوم عزیزی که نذر خانوم ام البنین رو پیشنهاد دادن یه دنیا ممنونم و همیشه دعاگوی ایشون هستم وهمچنین غسل اویس قرنی واقعا تاثیرشو دیدم❤️منم یه ختم بسیار مجرب دارم واسه دوستای عزیزم که واقعا بارها ازش حاجت گرفتم😊ختم {سوره حمد}که به اینصورته از شنبه شروع میشه تا جمعه به مدت یه هفته روز شنبه تو ساعت معین که من همیشه بعد از نماز ظهرم ختم رو میخونم و تا جمعه باید همون ساعت بخونن

شنبه ۷۰ بار سوره حمد

یکشنبه ۶۰بار 

دوشنبه ۵۰بار

سه شنبه ۴۰بار

چهارشنبه ۳۰بار 

پنجشنبه ۲۰بار

وجمعه ۱۰بار

انشالله که همه ی دوستان حاجت روا بشن از همگی التماس دعا دارم 🙏

خیلییییییی دوستون دارم 😘😍

#تشکرانه_اعضا از ایده بچه هااا♥️

💖🅾💖

@ideahaye_banoo

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میشه این نذروانجام بدم ک مثلا شوهرم عشق این بشه ک دوتایی همش بریم بیرون؟ 😂خنده داره ولی دبگه دعاس د ...

خدامیگه هرچی میخای ازمن بخاه حتی نمک غذاتو هرحاجتی داری میشه فرقی نداره عزیزم

فقط 8 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

#معجزه_الهی_اعضا

🍃🍃🍃♥️🍃🍃🍃

سلام به همه خانمای گل و دوست داشتنی هروز پیاماتون میخونم و از نکات مفیدش استفاده میکنم مرسی که هستین😍❤️منم میخام یه نکته ای براتون بگم چیزی شبیه معجزه😊

باورکنید برای من تو زندگی معجزه ای بوده به نام صلوات

درسته همین صلواتی که هروز برای هم میفرستیم

منتها معجزه من فرقش اینه که من هرجا کارم گیر کنه فوری صد صلوات هدیه به خانم ام البنین نیت میکنم

باورکنید سریع مسائل حل میشه

مثلا معمونی مهمی دارم صد صلوات هدیه میکنم برای خانم ام البنین 

اون برنامه و مهمونی به نحو احسن برگزار میشه

فک کنید قرار ملاقات مهمی دارید و توی ترافیک گیر کردین صلوات نیت میکنید فوری راه باز میشه و همه شرایط طوری میشه که به موقع برسیدموقع امتحانات و هر موقعیت استرس زای دیگه از صلوات نتیجه گرفتم

حتی یک بار دخترم با دوستش رفته بود کتابخونه و دیر کرده بود از طرفی همسرم در منزل عصبانی مدام میپرسید چرا نمیاد منم خیلی دلشوره داشتم که دخترم دیر برسه حتما با هاش درگیر میشه وقتی صلواتهارو نیت کردم شخصی به همسرم زنگ زد و ایشون رفت بیرون از منزل و همه چیز ختم بخیرشد

اینها چند نمونه کوچکش بود بارها و بارها مسائل کوچک و بزرگم با صلوات حل شده اگه حاجت خیلی بزرگی دارید14000صلوات هدیه به 14معصوم نذر کنید رد خور نداره حاجت قلبیتون برآورده میشه ان شاءالله همگی حاجتروا و عاقبتبخیر باشیددوستون دارم❤️😍

#ایده_معنوی_اعضا

💖🅾💖

@ideahaye_banoo

#ایده_معنوی_اعضا 

حرفهای تی جونم

🍃🍃🍃♥️🍃🍃🍃

سلام مرواریدجان شب و روزتون بخیر والا ایدیتون رو نداشتم 😢😄

عزیزم میخاستم راجع به #رزق و #روزی یه چله بگم که عالیه،عالیه چندسال پیش خاهرشوهرم بهم گفت تا الان هروقت انجام میدم بینظیره شاید باورتون نشه اگه شده ازآسمون بیاد ولی میاد😍خب به این ترتیب

از روز جمعه باید شروع بشه تا ۴۱روز و هر روز ۴۱مرتبه سوره حمد خونده بشه بلافاصله باید ۱۳مرتبه این ذکرو بگن

یا مُفَتِّحُ فَتِّح یا مفَرِجُ فَرِج یا مسببُ سَبِب یامُیَسرُ یَسَر یا مُسَهِلُ سَهِل یا مُتَممُ تَمم🙏

ان شاالله که مشکل گشاس

التماس دعا دارم ازهمگی 

نه ساله درانتظاربچه م دیگ خسته م واقعا😔❤️

💖🅾💖

@ideahaye_banoo