2777
2789
عنوان

درک مفهوم زمان در بچه ها

126 بازدید | 11 پست

سلام از چه سنی بچه ها مفهوم زمان رو درک میکنن ؟پسرم ۵ سالشه ولی هی امروز با فردا رو قاطی میکنه یا مثلا ماه های پاییز رو یادشون دادن مفهوم ماه رو نمیفهمه میگه یعنی چی 

مادر شوهر من هنوز ماه های سالو یاد نگرفته

. مواظب تایپ کردنت باش پشت هر کابری یک قلب میتپه#من پر از انرژی های مثبتم...مربی بدنسازی ام...عاشق خونه و دخترم و شوهرمم... من عاشق استیک ام..... عاشق کشیدن پرده ها اول صبحم.... بستن موهای دخترم... زندگی همین دلخوشی های کوچیکه....بخند ک میگذره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اسی سخت نگیر،طبیعیه،یاد میگیره،زیاد بهش فشار نیار که یاد بگیره،،خودش یاد میگیره،

آخه چرا ما مادرها اینقد اسرار داریم بچه هامون اینقد زودد وارد دنیای بزرگترها بشن،

خود من همین بلا رو سر بچه ی اولم آوردم،اصلا خوب نیست،بزار تو کودکی و سادگی خودش بمونه،وقتش که شد همه چیو یاد میگیره.

مثلا الان شبه باید بگه فردا میرم مهد یا نه ؟ یهو بعضی وقتا میگه امروز میرم مهد؟ میگم امروز که تموم ش ...

لذت ببر از این خوشمزگیش،بوسش کن،

اینارو گفتی،میگم کاش پسرم الان پیشم بود میخوردمش،رفته مدرسه،پیش دبستانیه،نمیدونی چقد با مزه اس.

بچه شما مفهوم امروز فردا متوجه میشه عزیزم ؟

پارسال نه،اما امسال بهتره،وقتی چیزی میخواد،میگم دوسه روز دیگه،جیغ میزنه،اما میگم یه ماه دیگه خوشحال میشه،فکر میکنه یه ماه کمتره  قربونش برم،.

الان میره پیش یه خورده بهتره،مربیشم ازش راضیه میگه زود یاد میگیره،.تجربه ای که از بچه اولم دارم،به این گیر نمیدم که زود همه چیو بفهمه.اینجوری از نظر هوشی،و جسمی بهتر رشد میکنن.