2777
2789
منم دخترم این ۳ روزه استفراغ میکنه بردیمش دکتر همونه الان از دیشب تا الان فقط بالا میاره هرچی میخوره ...

وایی طفل معصوم خیلی بده. انشالا بهتر باشه.ادم خودش مریض بشه مهم نیست فقط این طفل معصوما طوریشون نشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وایی طفل معصوم خیلی بده. انشالا بهتر باشه.ادم خودش مریض بشه مهم نیست فقط این طفل معصوما طوریشون نشه

اره بخدا گناه دارن چقدر زجر میکشن 

حالا اگه ما اشکالی نداره ولی اونا بچن تحمل ندارن 

هم خودش اذیت میوشه وخسته هم مادر بخدا الان این ۳ روزه اصلا راحت نیستم 😣😔😔😔😔

یه دختری دارم شاه نداره 👌❤🥰
عزیزم هول نشو پیش میاد بپوش ببر اورژانس فوری با دارو کنترلش میکنن 

عزیزم الان ترسیده گریه میکنه رفته بغل باباش پایین نمیاد میخوام اروم بگیره بعد ببرمش دکتر گفتم تا اون موقع اگه چیزی معدشو اروم میکنه بهش بدم

ممنون عزیز دلم انشالا بچه شما هم زود خوب بشه 

اره بخدا گناه دارن چقدر زجر میکشن  حالا اگه ما اشکالی نداره ولی اونا بچن تحمل ندارن  هم ...

اره عزیزم خیلی سخته درکت میکنم.بچه ها بدنشون ضعیفه گناه دارن.ایشالت زودی خوب بشه دختر گلت.اخه میگن یه ویروسم اومده خدا کنه بخاطر اون نباشه

ای وای 😣

منم ترسم ازینه خدا کنه بچه هامون این ویروسو نگرفته باشن که حسابی اذییت میشن هم خودشون هم ما خدا الهی سلامتی بده بهشون من آیت الکرسی میخونم هم برا دختر شما هم دختر خودم ایشالا مشکلی نباشه زود خوب شن

[QUOTE=111091115]منم ترسم ازینه خدا کنه بچه هامون این ویروسو نگرفته باشن که حسابی اذییت میشن هم خودشون هم ما خدا الهی ...[/QUOTانشالله😙

فدات عزیزم خیلی ممنون گلم