2777
2789
عنوان

کیا وزنشون بالای 100 هست؟

| مشاهده متن کامل بحث + 7715 بازدید | 160 پست
عزیزم من مجردم، ولی باردارنما هستم، هر کی ندونه مجردم فکر میکنه باردارم

عجیبه یه دختر اینجوری شکم داشته باشه من خودم چاقم شکمم دارم وداشتم ولی نه به این شدت اخه کل اندامتون رو فرمه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عجیبه یه دختر اینجوری شکم داشته باشه من خودم چاقم شکمم دارم وداشتم ولی نه به این شدت اخه کل اندامتون ...

اگه بدونین قبلا ۶۲ بودم و الان شدم این بیشتر تعجب میکنین، این لباس مشکی و شلوار جین هم یه مقدار باعث شده شما بقیه جاها رو روفرم ببینین

کیمیاگر شده ام ...

سلام استاتر

شاید باورت نشه اولین.بار ک میخوام وزنمو اینجا بگم

من از بچگی تپل بودم و وقتی ک درس و دانشگاه تموم و ازدواج کردم دیگ شدید شد والان چاقم , فکرکنم الا ۱۰۳ کیلو باشم ولی قدم ۱۷۰ و چاقیم کل بدنمه و یجا جمع نشده , بقول دیگران بد هیکل نیستم ولی هرچی باشه ب چشم خودم بده واصلا اعتماد بنفس ندارم 

چندین دفعه رژیم گرفتم و راحت وزن کم میکنم ولی اصلا انگیزه ندارم و زود میزنم زیر همچی و باز پرخوری میکنم 

تقریبا ۹ماه زایمان کردم.و توبارداری ۱۲۰ کیلو شدم  , و ده روز بعد زایمانم ۲۰ کیلو وزن کم کردم و زیر۱۰۰شدم ولی فقط همون ماهای اول ک سختی میکشیدم ولی دوباره افتادم رو دور خوردن 

شیرخودمم میدم ولی اثری نداره ,غذاهم معمولی میخورم  , چاقی تو خانواده ما ارثی و مامانم تقرییا ۱۴۰کیلو هستش 

خلاصه اینکه ازاین وضعیت خستم ,هروز میگم امروز رژیم میگیرم و فردامیرم باشگاه ولی هیچ کاری نمیکنم 

شوهرمم اصلا براش مهم نیست و اصلا ن کمک میکنه ن انگیزه میده

من خیلی زیبایی دارم  , بااینکه چاقم بازم اندامم زشت نیست ولی  این چاقی  منو از درون خراب کرده ,  دنبال یکیم پاب پام باشه ,باهاش رژیم بگیرم  , ولی نیست....   خیلی دلم پره 

هیچی کم ندارم توی زندگی ولی بازم هیچی خوشحالم نمیکنه

آرزوهاتونو ب کسی نگین , بهشون نشون بدین ...