2777
2789
عنوان

کیا وزنشون بالای 100 هست؟

| مشاهده متن کامل بحث + 7719 بازدید | 160 پست
همسر من ورزشكارن عزيزم  هيكلي و قدبلنده  من ١٧٦قدمه و ٦٠كيلوام لاغر اندامم  با باش ...

خب پس چرا خودش میره .من میرم سر گوشیش میگه وسیله شخصیه ولی گوشیمن همیشه دست ابنو پسرمه .الانم اینستا نصب کردم هیچ فالوری نداشتم هیچیا الا ۹ تا دارم بهش میگم تو فالووم کن نکرد تا امروز ولی نمیدونم چی شد امروز فالووم کرد اونم از بس گفتم .....هی میگه من اصراری برا چادر گذاشتنت ندارم .اخه من گفتم سختمه رو پالتو چادر بذارم از طرفیم دوس دارم پالتو داشته باشم  .بعد میگم بریم اکن پالتو بلنده رو بگیریم همش میگه مگه میخوای چادر نذاری ....کلا ضدونقیضه حرفاش .دارم دیووونه میشم .دلش میخواد منو حبسم کنه .مثلا گفت تو رو عروسیه دوستم نمیبرم جای تو نیس نیس الکی مثلا نمیخواد دوستاش منو ببینن .....غیرت الکی 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به روم نمیاره اما خیلی ناراحته 😢

شوهر من انقد ميگه،.......ميگه بهت ميگم خودتو جمع كني...بعدشم لاغري انگيزه ميخواد...با همه بددلي هاش انرژيمو صفر كرده

خداجونم🙏 خودت میدونی چی میخوام......پس خودت بهم بده.....🙏🙏
من پايين تنم تو چشمه  باشوهرم همش دعوا داريم...بدتر وقتي اينجوري ميگه بيشتر حرصي ميشم وم ...

سر اینک چرا چاقبین دعوا دارین...‌شوهرم گاهی وقتا میگه منم ب اسن و رونام بزرگه دلم میخواد حتی  خونه مادر شوهرمم چادر بذارم اخه احساس میکنم خیلی بد نگاهم میکنن 

سر اینک چرا چاقبین دعوا دارین...‌شوهرم گاهی وقتا میگه منم ب اسن و رونام بزرگه دلم میخواد حتی  خ ...

تو پر دوست داره ...من ديگه خيلي چاق شدم غرغر ميكنه

خداجونم🙏 خودت میدونی چی میخوام......پس خودت بهم بده.....🙏🙏
شوهر من انقد ميگه،.......ميگه بهت ميگم خودتو جمع كني...بعدشم لاغري انگيزه ميخواد...با همه بددلي هاش ...

منم همش میگم میخوای تخریبم کنی؟ منم بهش ایراداشو با تمسخر میگم  مثلا بدنش خیلی موییه اینقد گفتم ک دور از چشمم رفته با ماشین موهاشوزده الانم خارش گرفته ای کیف کردم .والا حقشه منم هی تخریبش میکنم 

تو پر دوست داره ...من ديگه خيلي چاق شدم غرغر ميكنه

شوهرمنم لاغر بدش میاد ولی الان بخاطر لباسا و سایزم هی گیر میده ک هی سایزت اضافه میشه  مثلا سرسفره بچم غدا نمیخوره وقتی بهش میگم .میگه تو بجاش میخوری دیگ کافیه